Hardcam píše:Kamos ma n T.Hilux (benzin,do 80kW) taky vzadu bubny, ale je to 91cka a jeste ne tak tezky. U Santy bych uz finance neresil, auto samo o sobe stoji 700t, tak se s tim musi pocitat...mohli by zacit delat novy Terracany.
Ty v.le Harde ber to tak jako, že jsem nic neřek protože u tebe se někdo zmejlí a ty budeš tvrdit to svý i když to taky není pravidlo - to tvý tvrzení!!!
nedrazdi hada bosou nohou, nerad bych tu zase videl hadky pres pet temat
Hanz píše:Jestli chcete zase provozovat sex po netu (normálně se tomu říká j.bat se) tak to zamknu! Kucí, rozum do dlaní, hádat se budem v Mimoni, ne?
Hádat??? Líp zní vyměňovat si názory Ale do toho se mi dvakrát nechce-do toho hádání..Raději dobře pojíme a popijeme
Kyrglíku máš pravdu - já se hádat taky nechci to tam nemusím vůbec jezdit.......a tady se za to všem omlouvám
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Kyrglik píše:4 Jouda:
OK.Jako by se nic nestalo,hm???Chtělo by to teď dýmku míru,ale já tu mám jen vodní...No nic,stejně si ji dám
Nj něco by to chtělo, ale já dýmky nerad!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
OK.Jako by se nic nestalo,hm???Chtělo by to teď dýmku míru,ale já tu mám jen vodní...No nic,stejně si ji dám
Vodní by ti chutnala..Není tak hnusná jako cigarety a normální dýmky...Je mňam a leze do palice Takže když to přeženeš,tak máš krutý ráno... Ale jinak paráda
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Vodní by ti chutnala..Není tak hnusná jako cigarety a normální dýmky...Je mňam a leze do palice Takže když to přeženeš,tak máš krutý ráno... Ale jinak paráda
Hmmm nemusím nic, přímo t co si jmenoval nesnáším
4:jouda
Já taky nesnáším cigarety a dýmky,doutníky atd...Ale když jsem zkusil tohle...Ale nenutím ti to Ale jestli máš možnost,zkus to Já jsem taky jinak nekuřáka tohle si dám tak 2* za měsíc..
Hyundai Coupé 2.0 16v
Kyrglik píše:4:jouda
Já taky nesnáším cigarety a dýmky,doutníky atd...Ale když jsem zkusil tohle...Ale nenutím ti to Ale jestli máš možnost,zkus to Já jsem taky jinak nekuřáka tohle si dám tak 2* za měsíc..
No vidíš já si nedám ani to!!! Hele řekl bych, že sme trochu odbočili od tematu. Nezaložíme si někde svý téma o něčem??? Nebo neval ICQ
Kyrglik píše:4:jouda
No vidíš já si nedám ani to!!! Hele řekl bych, že sme trochu odbočili od tematu. Nezaložíme si někde svý téma o něčem??? Nebo neval ICQ
Ale já bohužel ICQ nemám Ale nějaký svoje téma si založit můžem...Řešit různý puberťácký blbosti
Hyundai Coupé 2.0 16v