Jak píše Vilda...pěkné...Ácovi sluší téměř všeVilda píše:Martin ..... moc pěkný kolaDezent F je hold krasavec ..... !!

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Jak píše Vilda...pěkné...Ácovi sluší téměř všeVilda píše:Martin ..... moc pěkný kolaDezent F je hold krasavec ..... !!
nevadi... budes mat rezervu ak by si viezol 3-4 skutocne tucne zenskeZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Jelikož se cena Nokianů H srovnala s cenou i3
Koupím ty H
Snad neprohloupím![]()
![]()
Ještě možná hloupý dotaz, ale ty H mají index 90 (600kg), to snad neva, když máme mít 86 (530 kg)??
http://www.eurodiesel-pneu.cz/h-nokian/
podla mnaZdeněkSvoboda píše: Ještě možná hloupý dotaz, ale ty H mají index 90 (600kg), to snad neva, když máme mít 86 (530 kg)??
A proč vlastně? Mám v TP psanou max. rychlost 190 km/h a pneumatiky indexu T jsou do 190km/h al předepsaný mám H (do 210 km/h). Rychlostní index T je na stejnou rychlost jak je v TP a stejně mám předepsaný index H. Abych pravdu řekl, raději bych koupil T protože jsou o dost levnější. Samozřejmě je řeč o letním obutí. Dík.Mr. HYUNDAI píše:...nižší by problém byl.
Tak přesně takhle jsem uvažoval taky.cert píše:A proč vlastně? Mám v TP psanou max. rychlost 190 km/h a pneumatiky indexu T jsou do 190km/h al předepsaný mám H (do 210 km/h). Rychlostní index T je na stejnou rychlost jak je v TP a stejně mám předepsaný index H. Abych pravdu řekl, raději bych koupil T protože jsou o dost levnější. Samozřejmě je řeč o letním obutí. Dík.Mr. HYUNDAI píše:...nižší by problém byl.
Aj ja nad nimi silno uvažujem. Vlastne som už rozhodnutý. Po sviatkoch ich objednávam. Pôvodne som chcel Pirelli P6 Cinturato, ale Nokiany sa mi viac páčia(hlavne sú lacnejšieZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Jelikož se cena Nokianů H srovnala s cenou i3
Koupím ty H
Snad neprohloupím![]()
![]()
Ještě možná hloupý dotaz, ale ty H mají index 90 (600kg), to snad neva, když máme mít 86 (530 kg)??
http://www.eurodiesel-pneu.cz/h-nokian/
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |