By mě opravdu zajímalo, jak ten uhlák jede. Všichni to tady chválíte. Už jsem tady žebral, jestli by mě nějaký pražák nesvezl, bohužel se nikdo neozval.
jandaxx píše:By mě opravdu zajímalo, jak ten uhlák jede. Všichni to tady chválíte. Už jsem tady žebral, jestli by mě nějaký pražák nesvezl, bohužel se nikdo neozval.
čau tak zajed k Autopalace Butovice určitě tam mají předváděčku.. ja tam byl už 2 a velmi ochotní a dobré jednání....
ps: sem zvědavý jestli někdo koupi tu 1.6. Auto šmucler ji bude mí na salonu
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
jandaxx píše:By mě opravdu zajímalo, jak ten uhlák jede. Všichni to tady chválíte. Už jsem tady žebral, jestli by mě nějaký pražák nesvezl, bohužel se nikdo neozval.
daj sa odviest v octavii I 8x kw TDI
taky zatah ako ma octavia s tym motorom ma aj accent ale je trochu zivsi kedze je lahsi.
mal som 3 roky taku octaviu a v accente zazivam to iste len je to vsetko zivsie.
ked si pozries parametre toho motora z octavie a porovnas s accentom je to skoro to iste az na to ze accent motor je lahsi, ma nizsi objem a nema taku turbo dieru ako TDI motor. je o dost kultivovanejsi v porovnani s octaviou I.
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
to auto vyzera super. nie je vidno spredu dovnutra takze ked sa k tebe priblizim v spatnom vidis len cierne auto s agresivnym predkom a vo vnutri nikoho
rozdiel v spravani ostatnym ucastnikov premavky ku mne ked som este nemal folie a potom ako som ich dal je na ceste obrovsky.
proste kazdy ti uskakuje, nikto na teba zozadu neblika, nikto ta nevytlaca. je to uplne neuveritelne.
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black