a vidíte..taky to jde.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hmm to zní dobře, do té doby, než budeš mít problém s motorem a autorizák ti řekne, že jsi si tam během roku dolil nějaký jiný olej... Prosím Vás neblbněte tady pořád, pokud si dáš olej jaký je předepsaný nic ti nehrozí. Je to neprůstřelné, to by si musel servis zaplombovat nálevku na olej, aby to byl průkazný materiál, že jsi tam během roku něco nedolil. Kde si necháš dělat servis je každého věc. Nikdy jsem s uznáním reklamace neměl problémDvorák píše:K té výměně oleje - kdyby nic jiného, tak tento úkon bych vždy svěřil autorizovanému servisu, abych pak neměl v případě reklamace závady na motoru problém. Asi pak by to bylo to první, co by mně omlátili o hlavu
a já bych jen těžko dokazoval, jaký olej jsem tam dával, resp. jestli jsem jej vůbec měnil v požadovaných intervalech
Když ale budu mít fakturu od Hyundai včetně záznamu v servisní knížce, že byl olej měněn u nich, je míč na mé
straně a klidně mohu jít do případného sporu.
Navíc se domnívám, že ta první výměna oleje je vůbec nejdůležitější.
Vykašli se na Zlín +UH a udělej si výlet do Kyjova.T-stačí píše:Po včerejším snaze vypáčit ve svém nejbližším servisu cenovou nabídku na provedení 1. garančky tak trochu (hodně) závidím Vám z Prahy a vůbec všem co tu píšete ty ceny a o tom jak vám půjčily auto během prohlídky atd.....
Máte možnost volby jet jinam když se Vám nelíbí cenová nabídka nebo jednání v servisu.. Tady na Zlínsku jsou všehovšudy dva autorizáky a oba patří jednomu majiteli takže super možnost volby. Cenovou nabídku z nich prostě nevydoluju. Prý mám auto přivézt k prohlídce, napíšou mě zakázkový list a provedou prohlídku. Mám počítat s cenou cca 5 tis. kč....
No do P*DELE kde to jsme..... Toto jsem nějak zapomněl zvážit když jsem vybíral jaké auto koupit. Tak sory, potřeboval jsem to ze sebe vyblít.
Já to dělám stejně. Kdyby došlo na lámání chleba, tak první co bude napadnutelné bude vlastní olej, popř. filtry. Na vlastní filtry jsem se ptal centrályDvorák píše:K té výměně oleje - kdyby nic jiného, tak tento úkon bych vždy svěřil autorizovanému servisu, abych pak neměl v případě reklamace závady na motoru problém. Asi pak by to bylo to první, co by mně omlátili o hlavu
a já bych jen těžko dokazoval, jaký olej jsem tam dával, resp. jestli jsem jej vůbec měnil v požadovaných intervalech
Když ale budu mít fakturu od Hyundai včetně záznamu v servisní knížce, že byl olej měněn u nich, je míč na mé
straně a klidně mohu jít do případného sporu.
Navíc se domnívám, že ta první výměna oleje je vůbec nejdůležitější.
Nic ve zlém, ale když si odpustíš za každou cenu reagovat na téměř každý příspěvek tady naidam.i píše:Gratulujem a držím palce.
Tiež potrebujem ísť na 1.garančku a vôbec nemám čas tomu sa tomu venovať.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |