elantra 2011 a zkušenosti s ní
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: elantra 2011 a zkušenosti s ní
Nebude Tahle co mam ja je na silnicich rarita a uz se ani nevyrabí. Za tento rok jsem na silnici videl 2 Elantry. Mne prijde, ze dneska auta vypadaji zepředu stejne. Například ta nova Ela mne pripomina Mondeo
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Alfe jdi do toho ta vypada luxusne! Stejne ta tvoje s ohledem na lesteni uz nema zadny lak Ne vazne je to pekny kousek zde se mi zamlouva i interier i kdyz znam krasnejsi napr i30 2012. Jinak Alfe nevim kde jezdis ale tady na Olomoucku jich je asi 6ks, ktere potkavam. S Mondeem naprosty souhkas.
Odeslano z Androidu.
Odeslano z Androidu.
Nevim co by se muselo stat, abych se te moji Ely zbavil. Vzdyt je v moji peci v lepsim stavu, nez sem ji kupoval.
Prístup Európskeho k Elantre je ťažko pochopotelný. Predáva sa napr.v Polsku aj u nás,no predajci k tomu pristupujú dosť podivne.Na predajni väčšinou ani kus.Keď si dohodnem konkrétny kus a idem ho objednať ,tak zistia,že má motor diesel a oni ho ponúkali ako benzín.Iné auto v najvyššej výbave už nie je skladom.Stredná výbava by bola,ale len v blbých farbách.Môžem si objednať iba z výroby,ale čakať minimálne 3 mesiace. A to som už išiel podpisovať objednávku.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
3 měsíce čekání je super, zvlášť teď ma zimu objednáš a budeš jí mít pěkně na jaro. Žádný trápení novýho auta hned v zimním sajrajtu. Navíc já když Elu kupoval v roce 2012 tak čekací doba byla 6 měsíců, v roce 2013 to bylo rovných 12 měsíců !!!
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
http://www.autorevue.cz/americane-vybra ... ra-to-jsou
Právě nejlepší možné hodnocení světlometů získalo jen sedm aut. Jsou jimi Chevrolet Volt, Honda Ridgeline, Hyundai Elantra, Hyundai Santa Fe, Subaru Legacy, Toyota Prius a Volvo XC60.
Do závěrečného výběru se kvůli nedostatečně kvalitním světlům nedostal například Hyundai Tucson, a to i přes povedený systém automatického brzdění.
(modelovy rok 2017)
Právě nejlepší možné hodnocení světlometů získalo jen sedm aut. Jsou jimi Chevrolet Volt, Honda Ridgeline, Hyundai Elantra, Hyundai Santa Fe, Subaru Legacy, Toyota Prius a Volvo XC60.
Do závěrečného výběru se kvůli nedostatečně kvalitním světlům nedostal například Hyundai Tucson, a to i přes povedený systém automatického brzdění.
(modelovy rok 2017)
Zdravím, chci se vás poprosit o radu, když se ohřeje auto na požadovanou teplotu tak jestli vám klesne teplota (ukazatel=čárky ) termostat vyměněn za nový a stálé to zlobí. Stává se to někomu nebo nějaký rady? Děkuji
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw-132hp, browngrey
ze by klasla carka sem si nesimnul
JJ klesne mi carka a pred vymenou termostatu tak mi to kleslo i o 2 kdyz jsem sjizdel z kopce na volnobeh tak se to asi moc chladi nevim co s timAlf6 píše:ze by klasla carka sem si nesimnul
To bomber:Je to divné,že Ti klesá teplota při jízdě bez zařazené rychlosti při jízdě z kopce.Já po dosažení provozní teploty nepozoruji žádnou změnu,ať je režim jízdy jakýkoliv.Pouze při jízdě z kopce při zařazené rychlosti mi klesne teplota o jednu čárku.To je ale normální jev.Takhle jsem chladil motor u své Škody-Felicie již v roce 1975!!
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Ale klesne ti teplota sotva nez se zahreje motor? Ja kdyz je delsi dobu zahrato tak uz to neklesneVendelín píše:To bomber:Je to divné,že Ti klesá teplota při jízdě bez zařazené rychlosti při jízdě z kopce.Já po dosažení provozní teploty nepozoruji žádnou změnu,ať je režim jízdy jakýkoliv.Pouze při jízdě z kopce při zařazené rychlosti mi klesne teplota o jednu čárku.To je ale normální jev.Takhle jsem chladil motor u své Škody-Felicie již v roce 1975!!
ne,ne,teplota neklesá až do dosažení provozní teploty.Poté drží celou dobu(a to jezdím cca 450 km).Pouze,jak jsem se zmínil,při jízdě z kopce se zařazeným rychlostním stupněm klesne teplota o jednu čárku.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Ano to souhlasim, ale kdyz sjizdis z kopce tak ti klesne čárka jen pokud neni zahraty motor nebo i potom co mas zahrati motor (me to dela jen kdyz neni zahraty motor po zahraty neklesa) diky za infoVendelín píše:ne,ne,teplota neklesá až do dosažení provozní teploty.Poté drží celou dobu(a to jezdím cca 450 km).Pouze,jak jsem se zmínil,při jízdě z kopce se zařazeným rychlostním stupněm klesne teplota o jednu čárku.