problem s rezonovanim pod volantom som tu pred casom popisoval ja. prejavovalo sa to celorocne a povedal by som, ze v zime to bolo vyraznejsie, hlavne pri pomalom prechode nerovnostami. nastastie mi to v Rades Michalovce uznali a cely stlpik riadenia aj so servom mi na zaruku vymenili. museli to akurat posielat na schvalenie lebo suciastka stala 980 €.jurmich píše:niekde som tu pisal o problemoch s rezonovanim, vrzganim pod volantom. pravdepodobne tyc riadenia + servo. neviem ale vsimol som si, ze to robi len ked mam auto na elektronoch + letne pneu. na zimnych na plechacoch to nerobilo. elektrony su enzo h 14tky. vymedzovacie kruzky mam. celu zimu som mal pokoj od toho a dnes som bol prezuvat a problem je tu zase. moze to byt tymi elektronami? dik
nacate, ja by som ich skor nazval tesne pred smrtou. moje vyzerali presne takto a v Radese mi ich tiez vymenili na zaruku. toho mechanika podla ktoreho su v poradku by som sa opytal ci on na svojom aute by bol s takymi spokojnyrokolo píše:A takhle vypadají načaté silentbloky....
dufam ze viac problemov nebude , kedze zaruka mi uz skoncila.