A další věc. Technik mu nezavřel kapotu a ta se asi při 70km rychlosti otevřela, takže čelní sklo v prd.. a kapota na výměnu.

STK -Horní Suchá
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Bolo píše:Tak dneska jel kolega s bývalým accentem od felotrona na stk. Technickou mu dal jen na měsíc, protože měl rezervu volně položenou v kufru (v místě kde má být rezerva je nádrž lpg) a prý má být v kufru pevně přidělána. Vaše názory na to? Mě to přijde jako blbost.
A další věc. Technik mu nezavřel kapotu a ta se asi při 70km rychlosti otevřela, takže čelní sklo v prd.. a kapota na výměnu., ale je rád že to vůbec přežil a někam to nenapáli. Vyjádření technika: Měl jste si to zkontrolovat. (to má sice pravdu, ale mě by to třeba nenapadlo že to kokot nezavře). Kdyby se omluvil, ale naprostá arogance. děs. Neví někdo o ND ta accentíka LC?
STK -Horní Suchá
Tohle je u zadních kotoučů bohužel "běžná" věc nejen ujuris123 píše:...stačilo prý vyčistit, odrezit a už chodí tak jak má (oprava cca za 500 Kč)...
Já v pondělí se Sonatkou. Třetí STKChasnik píše:Harde, tak já jsem snad s žádným autem na 3 technických nebyl...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |