Rádio,bluetooth,handsfree
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Rádio,bluetooth,handsfree
Taaaak přátelé, pár posledních kousků z dnešního odpoledne, první kousek je obzvláště výživný
http://img513.imageshack.us/g/img1339.jpg/
http://img513.imageshack.us/g/img1339.jpg/
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
- Reklama
tak to gratuluju..vypada to super...je to jen o odvaze to zkusit ale myslim ze si to urcite budes uzivat..
I30 Sport 1.6 CRDi 116 Hp - 6.st
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
oooo.... děkuji dneska se jdu pochlubit prodejci LIVE, zatím viděli fotky a taky plesali
Sračkám se nevyhneš..
Dobrá práce myslím že prodejci spadne čelist až to uvidí live....šikovnej kluk
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
lukis1: máš to pěkné. až trochu závidím... za desítku včetně panelu to fakt není moc.
jestli jsem na fotkách viděl dobře, tak ten panel nemá ani záslepku na horní schránku. a jak to spolupracuje s ovládáním na volantu?
jestli jsem na fotkách viděl dobře, tak ten panel nemá ani záslepku na horní schránku. a jak to spolupracuje s ovládáním na volantu?
přesně tak, panel je bez záslepky, čímž se mi vyřešila diskuse s Harcamem na téma schránky Na volantu funguje ve standardním režimu ovládání hlasitosti, MODE přepíná mezi jednotlivými vstupy (radio, DVD, CD, AUX, apod.). poslední 2 tlačítka ladí radio, případně přeskakují skladby, kapitoly apod
Sračkám se nevyhneš..
jo to zacne nabizet - za kolik zes to poridil? za necelou desitku? Tak potom to budou davat tak za 40 klacku minimalnelukis01 píše: 3. Prodejce to uvidí asi za chvíli, předpokládám, že po tom skočí a bude to nabízet
ale jinak moc pekna hracicka
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je bomba. Odkial si to objednaval ?
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
lukis01: čím dál tím víc o tom uvažuju. rád bych věděl detaily. psal jsem SZ...
lukis01 mas to naaadherne:) mas tam aj DVB-T tuner? do akej rychlosti funguje?
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Ma to RDS?
Ze bysme udelali upgrade?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ale kdeže, nabídka na dovoz samozřejmě padla, když jsem se ale začal pídit po tom, jak by to vypadalo (clo, DPH, živnosťák a podobné krawiny typu recyklace, manualy), zjistil jsem, že na to nemám chuť ani čas...maco píše:jo to zacne nabizet - za kolik zes to poridil? za necelou desitku? Tak potom to budou davat tak za 40 klacku minimalnelukis01 píše: 3. Prodejce to uvidí asi za chvíli, předpokládám, že po tom skočí a bude to nabízet
ale jinak moc pekna hracicka
jinak jsou ale firmy, které na to čas mají a rády si zobáček smočí
http://www.autoradiadvd.cz/product.php?id_product=37
za ty prachy, no nekupte to
Sračkám se nevyhneš..
dvb-t tuner není součástí dodávky, stejně jako kamera, stejně jako mapy - za všechno, co není přímo k rádiu chtějí kucíí korejský zaplatit, takže jsem si koupil jen to, co opravdu použiju. tuner fakt ne, stačí mi, že při koncertu na dvd mi to tahá oči z cestyLaxius píše:lukis01 mas to naaadherne:) mas tam aj DVB-T tuner? do akej rychlosti funguje?
Sračkám se nevyhneš..
Tak jsem se o víkendu trošku hrabkal v nastavení a RDS ani omylem, AF taky ne, no a názvy stanic taky 0 bodůHardcam píše:Ma to RDS?
Sračkám se nevyhneš..
Ajajaj...sakra
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP