!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.

Hyundai srazy a jiné

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Farmář

Příspěvek od Farmář »

Borek píše:Myslím,že budeme muset odložit termín srazu. :roll: Nějak v okolí došli psi Bobíci. :lol:
No nic,tak zase bude vepřový. :cry:
...Bobika..... Obrázek ... Obrázek
Reklama

M.a.d.y
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M.a.d.y »

Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!! :wink:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Jouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!! :wink:
:shock: Tak tohle jsem nějak nepochopil :roll: Já a běhat??? :shock: Phe :!:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

ivan píše:
Jouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!! :wink:
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju :shock: To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane 8)
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
lubin1281
**

..

Příspěvek od lubin1281 »

ja myslel ze to je odpocinkovy vikend a ne sportovni.sportovat muzem se svejma sportakama ale jinak sportuju jen pres tejden kdyz je cas ale vikend?no to ne :shock: :roll: :wink:
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
Mates

Příspěvek od Mates »

Kyrglik píše:
ivan píše:
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju :shock: To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane 8)[/quote
Tak tě prožene pohodovej Mates Hanz a Jouda s kulatým nesmyslem :wink:
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Mates píše:
Kyrglik píše:
ivan píše: :shock: Tak tohle jsem nějak nepochopil :roll: Já a běhat??? :shock: Phe :!:
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju :shock: To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane 8)[/quote
Tak to potěš koště :shock: Hanz,Mates a Jouda???To je ještě horší než ten tygr :cry:
Hyundai Coupé 2.0 16v
M.a.d.y
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M.a.d.y »

Kyrglik píše:
Mates píše:
Kyrglik píše: Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju :shock: To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane 8)[/quote
Tak to potěš koště :shock: Hanz,Mates a Jouda???To je ještě horší než ten tygr :cry:
Tak to si pište já vás tam proženu :lol:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... :?: Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... :cry: Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce :shock:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Mates

Příspěvek od Mates »

Uklidním tě jen jsme si tak začutali s Joudou ale nikdo se nepřidal. Škoda. :lol:
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Mates píše:Uklidním tě jen jsme si tak začutali s Joudou ale nikdo se nepřidal. Škoda. :lol:
Já si klidně začutám,ale žádné běhání nebude :shock: Jen tak a nesmíte se smát,když budu nahrávat tobě a kopnu to k Joudovi :roll:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Mates

Příspěvek od Mates »

Tak to jsi náš člověk. My to čutáme taky tak. :lol: :lol: :lol: Jde o legraci a né draft na MS 2006
M.a.d.y
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M.a.d.y »

Kyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... :?: Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... :cry: Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce :shock:
JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbí :roll: .............Takže doufám, že budeš lepší než Mates ať si tak moc nefandí! :wink: !
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Mates píše:Tak to jsi náš člověk. My to čutáme taky tak. :lol: :lol: :lol: Jde o legraci a né draft na MS 2006
Draft na MS2006 :lol: Tam bych asi pěkně pohořel :shock: Maximální uplatnění by bylo dělat jim vodonoše :P
Hyundai Coupé 2.0 16v
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Jouda píše:
Kyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... :?: Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... :cry: Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce :shock:
JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbí :roll: .............Takže doufám, že budeš lepší než Mates ať si tak moc nefandí! :wink: !
Lepší než Mates???Tak to tě musím zklama :shock: Já jsem lepší než moje sestra :lol: Vždycky jsem jí vzal míč...Ale to už je nějakej ten pátek...Tak musíme na Matese oba dva najednou...Potom máme šanci :wink:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Odpovědět

Zpět na „Srazy“