...Bobika..... ...Borek píše:Myslím,že budeme muset odložit termín srazu. Nějak v okolí došli psi Bobíci.
No nic,tak zase bude vepřový.
!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestaneivan píše:Tak tohle jsem nějak nepochopil Já a běhat??? PheJouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!!
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
..
ja myslel ze to je odpocinkovy vikend a ne sportovni.sportovat muzem se svejma sportakama ale jinak sportuju jen pres tejden kdyz je cas ale vikend?no to ne
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane [/quoteKyrglik píše:ivan píše:Tak tohle jsem nějak nepochopil Já a běhat??? PheJouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!!
Tak tě prožene pohodovej Mates Hanz a Jouda s kulatým nesmyslem
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Tak to potěš koště Hanz,Mates a Jouda???To je ještě horší než ten tygrMates píše:Kyrglik píše:Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane [/quoteivan píše: Tak tohle jsem nějak nepochopil Já a běhat??? Phe
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si pište já vás tam proženuKyrglik píše:Mates píše:Tak to potěš koště Hanz,Mates a Jouda???To je ještě horší než ten tygrKyrglik píše: Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatuju To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane [/quote
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce
Hyundai Coupé 2.0 16v
Já si klidně začutám,ale žádné běhání nebude Jen tak a nesmíte se smát,když budu nahrávat tobě a kopnu to k JoudoviMates píše:Uklidním tě jen jsme si tak začutali s Joudou ale nikdo se nepřidal. Škoda.
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbí .............Takže doufám, že budeš lepší než Mates ať si tak moc nefandí! !Kyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce
Lepší než Mates???Tak to tě musím zklama Já jsem lepší než moje sestra Vždycky jsem jí vzal míč...Ale to už je nějakej ten pátek...Tak musíme na Matese oba dva najednou...Potom máme šanciJouda píše:JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbí .............Takže doufám, že budeš lepší než Mates ať si tak moc nefandí! !Kyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat... Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš... Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce
Hyundai Coupé 2.0 16v