...Bobika.....Borek píše:Myslím,že budeme muset odložit termín srazu.Nějak v okolí došli psi Bobíci.
![]()
No nic,tak zase bude vepřový.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatujuivan píše:Jouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!!Tak tohle jsem nějak nepochopil
Já a běhat???
Phe
Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatujuKyrglik píše:ivan píše:Jouda píše:Kuci, jen voste ať máme co jíst bude hald, protože se budeme honit za takovou kulatou věcí!!!Tak tohle jsem nějak nepochopil
Já a běhat???
Phe
Tak to potěš koštěMates píše:Kyrglik píše:Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatujuivan píše:Tak tohle jsem nějak nepochopil
Já a běhat???
Phe
To by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane
[/quote
Tak tě prožene pohodovej Mates Hanz a Jouda s kulatým nesmyslem
Tak to si pište já vás tam proženuKyrglik píše:Mates píše:Tak to potěš koštěKyrglik píše: Vidím to stejně...Já neběhal ani nepamatujuTo by mě musel honit naštvanej tygr..a to se snad nestane
[/quote
Tak tě prožene pohodovej Mates Hanz a Jouda s kulatým nesmyslemHanz,Mates a Jouda???To je ještě horší než ten tygr
Já si klidně začutám,ale žádné běhání nebudeMates píše:Uklidním tě jen jsme si tak začutali s Joudou ale nikdo se nepřidal. Škoda.
JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbíKyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat...Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš...
Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce
Lepší než Mates???Tak to tě musím zklamaJouda píše:JJ fotbalový míč bude to se neboj, na 100%bude!!! A neboj já jsem fotbalista samouk tkže taky nic valný, ale POZOR na Matese to je fotbalista jak stehno a ty jeho přesný přihrávky to si ještě nikdy neviděl sedne Ti míček přímo na haxnu a to se mi líbíKyrglik píše:Joudo,Joudo nevím co to má znamenat...Myslíš jko vážně že tam budeš mít míč či co???Ale vždyť já nehrál fotbal asi 8let...A ani tenkrát jsem nebyl hvězda...Trenér mi říkla-na ni c nesahej,ať nic neskazíš...
Takže takovej jsem fotbalista...Umím na fotbal jen koukat s pivem a klobásou v ruce
.............Takže doufám, že budeš lepší než Mates ať si tak moc nefandí!
!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |