No je to tam peklo
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak sedacky jsou sice uzsi nez v I30 ale urcite ne nepohodlene jak pises navic poloha za volantem jednoznacne lepsi v OII, razeni v OII urcite neni nepresne i kdyz I30 ma razeni velmi slusne a rizeni tak to je jednoznacne lepsi v OII, s tim mistem bych tam optimisticky nebyl na nohy to zas o tolik lepsi neni ale I30 je vzadu vhodnejsi trebo pro 3 detske sedacky tady ma OII problem s vybranim sedadel, hluk ano na dalnici D1 je to v OII silene ale v I30 taky na kvalitnim povrchu treba kolem Lipnika je to v pohede v obo autech a robotnicke auto .... Hm kdyz je jem treba presedal ze Scoutu do I30 tak jsem si v luxusu nepripadal ale to je stupni vybavy a tom co do I30 neslo dat jako xennony, 4x4 sportovni sedadla. Samozrejme je rozdil porovnavat OII s I30 I nebo s I30 II a to by bylo hodnee kdyby I30 II nebyla lepsi nez OII, I30 I jednoznacne lepsi neni.ajrton píše:isiel som octaviou II sljuzobne cca 400km a uprimne bol som stastny ked som z nej vystupil ... nikdy by som to auto nechcel ... na aute nie je jedina vec ktora by ma presvedcila na kupu skodovky ... snad len 1,9TDI so skvelym zatahom odspodu ...
sedacky tvrde, nepohodlne, uz po pol hodine by som najradsej vystupil, nepresne riadenie, slaby posilovac, hluk, pristrojovka a ovladanie ako z 80-tych rokov, vzadu malo miesta, mal som z nej pocit ze to je take robotnicke auto pe chlapov v monterkach na prevoz cementu v tom zbytocne vlkom kufri ...
po navrate ked som presadol do svojho, citil som sa ako v inom, luxusnom svete ...
Máš pravdu, tam je to teda masaker. Takto sa baviť o "hovne". U nás v práci máme kolegyňu, ktorá každému kto kupuje auto ospevuje Octáviu a nedokáže pochpoiť, že nie každý chce auto s najväčším kufrom na svete.bartiik18 píše:No u i30tky je užší deska u ceeda mi překážel ten vystouplý čudl od větráku. Jinak jsem pročítal diskuzy na http://www.novinky.cz/auto/271271-autom ... tni-clanky
No je to tam peklojako vždy když se v titulku objeví dráždidlo Kia nebo Hyundai
Škodovkáři nemohou zkousnout úspěch automobilky...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |