![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Podprumerne smontovane auto na zaklade tveho jednoho kusu... ale jo, tvuj nazor, neberu ti ho, hlavne si nemysli ze se ti to nemuze stat u vehlasnejsich znacek, az utratis vic penez za "kvalitu" a budes na tom treba i hur.majkom píše:
Myslim, ze som to pisal tu alebo vo vedlajsom threade, ze ano, verim ze Hyundai spravil pokrok proti minulej generacii. Ale stale je to podpriemerne zmontovane auto a so vsetkou uctou a vierou k Hyundaiu, nezijem tak dlho, aby som si kupoval x generacii ich aut a veril, ze raz budem spokojny. Alebo inak, to auto stoji kolko stoji a ostatne aj preto som si ho kupil, ale verim, ze kd budem kupovat dalsie, budem si moct dovolit predsa len vyssiu kvalitu:D
ked myslis, najdi si tu par postov, vibrace pri otackach kolem 2000, uplne sam nie som:D verim ze velka cast ludi sa na to vykasle a neriesi - a teda, fakt to nie je len moj problem.Mirus30 píše:
Podprumerne smontovane auto na zaklade tveho jednoho kusu... ale jo, tvuj nazor, neberu ti ho, hlavne si nemysli ze se ti to nemuze stat u vehlasnejsich znacek, az utratis vic penez za "kvalitu" a budes na tom treba i hur.![]()
Tvuj problem proste neni standartni zavadou a navic si nemyslim ze ti s tim solidni servis nepomuze, proto ti preju at to servis vyresi abys vedel jaky to je uzivat si svoje auto se vsim vsudy, treba jako ja
Uprimne, bol by som spokojny, keby mi auto, ktora mam 7 mesiacov a nenajelo este ani 20 tisic nerobilo nasledujuce:Mirus30 píše:Ne, nesahas mi na hracku, jen jsem s autem spokojenej.Me zas pripada ze bys nebyl spokojenej ani kdyby ty vibrace nebyly, tak asi tak.
O vibracich tu lidi pisou, ale nikdo o takovych co prehlusi radio, v tom vidim rozdil.![]()
Bofors: tvuj prodluzovak na pero jmenem Golf ma sve fun stranky, tady uz te nikdo nebere vazne
Kitrab: nenamahej se, koncern=kvalita, ostatni znacky=prumer FOREVER! My normalni vime jak to je, vysvetlovat to prizrakum jako je Bofors nema zadnej smysl.Mirus30 píše:Bofors: tvuj prodluzovak na pero jmenem Golf ma sve fun stranky, tady uz te nikdo nebere vazne
majkom píše: Mirus, mam pocit ze ti saham na hracku menom hyundai
Ty ho máš určitě "kvalitně" postavenýho kdykoliv si jen na značku VW vzpomeneš co?Bofors píše:omyl, kvalitněji postavené auto to bude vždy.
došly argumenty že? však on tě někdo polituje.mkr píše:Ty ho máš určitě "kvalitně" postavenýho kdykoliv si jen na značku VW vzpomeneš co?Bofors píše:omyl, kvalitněji postavené auto to bude vždy.
Mě se to samý děje s brunetkama![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |