Servis ji určitě funguje, ale jakým stylem. Já jsem ještě nenašel servis, kde by mi řekli: ano o tomto problému víme a dáme to do pořádku. Vždy mi říkají, že jsem jediný u koho to dělat a atd.
Pro adam.i: Chtěl bych od toho, aby se s tím autem dalo normálně jezdit a akcelerovat. Doporučuji ti, aby jsi se s tím autem svezl, že opět napíšeš: "Čo by si od toho chcel ? P.S. Už sme trochu OT."
Jednou jsem měl půjčenou ix35 s motorem 1.6 a řekl bych, že se motor choval o mnoho lépe při akceleraci. Měla najeto 1200 km.
Pro robert.bulko: i40 (mám najeto 20 000 km) jsem dal do servisu s:
1. - výměna volantu z důvodu popraskané "kůže", i když to kůže není
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2. - výměna opěráku sedáku - protože je odřený jako po 300 000 km a 6 letech používání
3. - opět bouchající přístrojová deska, již jednou byla kompletně demontována a teď se vyskytuje bouchání u řidičova 1 sloupku - myslím si, že s tímhle stejně nic nevyřeší = budu muset najít nějaký schopný servis (kdyby někdo o nějakém schopném servisu věděl, tak mi prosím poraďte)
4. - výměna ramen (5.1. jsem už na výměně ramen jednou byl, ale nějak na mě na skladě zbylo je jedno rameno)
5. - nefungující zadní parkovací senzory
6. - oprava sedáku sedadla řidiče, protože neustále cestuje do stran
Auto jsem kupoval 06/2013 a v servisu jsem byl již 8x!
Klidně až bude čas, tak Vám napíšu zkušenosti s prodejcem / servisem, kde jsem auto koupil.