Stringův Fastback
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stringův Fastback
Hele zatím nepozoruji roztřesený obraz, ale sere mě ten jejich pitomej program v PC na prohlížení videí. Věčné to nefunguje, rychlost to ukazuje, jak se tomu zachce, trasa na mapě taky většinou zamrzne. To co je na YouTube je hodně děláno i konverzí videa na YouTube. Zatím mám pěkně záběry, jak za noci, tak za slunce. Uvidíme časem, jestli se to zhorší.
Jinak o víkendu jsem byl zase na dálnici. Maximálku jsem navýšil na 224km/h GPS (230km/h tachometrových) a bylo to na rovině, ne z kopce, ale to byl už asi opravdu strop a od 200km/h to leze pomalu. Co jsem ale ověřil, je to pískání. Opravdu to dělalo řidičovo okno, stačí ťuknout do ovladače a uvolnit okno řidiče a je klid, nikdy bych nevěřil, že to bude tohle. Je nutné opravdu jen ťuknout a ne jako já, že jsem si při prvním pokusu ťuknul víc a ve 200km/h si otevřel skoro celé okno
Jinak o víkendu jsem byl zase na dálnici. Maximálku jsem navýšil na 224km/h GPS (230km/h tachometrových) a bylo to na rovině, ne z kopce, ale to byl už asi opravdu strop a od 200km/h to leze pomalu. Co jsem ale ověřil, je to pískání. Opravdu to dělalo řidičovo okno, stačí ťuknout do ovladače a uvolnit okno řidiče a je klid, nikdy bych nevěřil, že to bude tohle. Je nutné opravdu jen ťuknout a ne jako já, že jsem si při prvním pokusu ťuknul víc a ve 200km/h si otevřel skoro celé okno
- Reklama
- MaxOriginal
- *
Stringo, Tak som ti dobre poradil
No mne sa to tiež stava, že ťuknem o trochu viac a začne sa celé okno otvárať a v aute tornádo
Som zvedavý, či ešte niekto napíše, že mu to tiež takto robí, lebo to je dosť srandovná výrobná vada a ešte ako to odstránime?
Pochybujem, že s tým v servise niečo urobia a ani neviem, kde by som im to tak predviedol, lebo v mojom okolí je najbližšie diaľnica asi až 40km.
Koľko otáčok si mal pri tých 230km/h ?
No mne sa to tiež stava, že ťuknem o trochu viac a začne sa celé okno otvárať a v aute tornádo
Som zvedavý, či ešte niekto napíše, že mu to tiež takto robí, lebo to je dosť srandovná výrobná vada a ešte ako to odstránime?
Pochybujem, že s tým v servise niečo urobia a ani neviem, kde by som im to tak predviedol, lebo v mojom okolí je najbližšie diaľnica asi až 40km.
Koľko otáčok si mal pri tých 230km/h ?
11/2018 - i30 FastBack 1,4 T-GDi STYLE, Polar White, 7st automat DCT, panorama, Safety Pack+
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím kolik jsem měl otáček ale příště se na to zaměřím.
230 na nasich dalnicich? Odvazny ... Kazdopadne jsem se koukal na pasivni antiradary a jsem zklamany Jelikoz mam to solarni celni sklo (nebo jak se tomu presne rika), musel bych mit radar zabudovany do masky a to uz jsou jine palky Jinak bych nejake Genevo mel doma
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Kdo říkal, že na naší dálnici
o jakých antiradarech mluvíš? Já mám obyčejné okno, hoď nějaký odkaz
o jakých antiradarech mluvíš? Já mám obyčejné okno, hoď nějaký odkaz
https://www.antiradaryostrava.cz/prenosne-detektory/
Klasika, cokoliv od Geneva, optimalne Genevo One nebo Genevo One S Pasivni antiradary (detektory) jsou v CR legalni, zatim teda
Genevo One S jsem mel predtim pujcene na minulem aute a je to paradni vec
Klasika, cokoliv od Geneva, optimalne Genevo One nebo Genevo One S Pasivni antiradary (detektory) jsou v CR legalni, zatim teda
Genevo One S jsem mel predtim pujcene na minulem aute a je to paradni vec
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle. No řeknu k tomu asi tolik, detekce měření (pasivní antiradar) je v podstatě k ničemu, jenom ti řekne že jsi měřený, což už bude v drtivé většině pozdě, protože budeš změřený. Blokace měření (aktivní antiradar) je prakticky v celé EU zakázaný a tvrdě pokutovaný, takže do toho bych nešel už z principu, že si nechci dělat žádné problémy. Navíc ta cana, resp.ceny jsou dost vysoké a předpoklad, že ti to zachrání zadek je minimální. Bratránek to má, u nás to můžeš mít, stejně dostává pokuty, v Německu, Rakousku nesmíš tohle vůbec mít na skle, jinak hned pokuta. Nevím no, raději jezdit na limitech
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně pasivních antiradarů, tady je test a vítěz má celkem slušné parametry:
https://www.youtube.com/watch?v=GOykBhvgV7Y
https://www.youtube.com/watch?v=GOykBhvgV7Y
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
Asi i zalezi na tom, jakou znacku a model mas. Ja to pouzival mesic (Genevo One S) na minulem aute a vzdy dalo zarizeni vedet s dostatecne velkym predstihem, ze je tam stacionarni radar, pripadne, ze tam stoji hlidka nebo se nekde okolo me pohybuje PCRka v neoznecenem aute.
Nevim, jestli koukate na ceskou Dashcam scenu, ale treba Liberecka Palirna zacala antiradar nedavno pouzivat a na jednom z poslednich videi ma krasne ukazano v jake situaci se to muze hodit Jinak doporucuji jeste Plzenskou Jehlarenskou
Nevim, jestli koukate na ceskou Dashcam scenu, ale treba Liberecka Palirna zacala antiradar nedavno pouzivat a na jednom z poslednich videi ma krasne ukazano v jake situaci se to muze hodit Jinak doporucuji jeste Plzenskou Jehlarenskou
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Využil jsem toho, že dneska odpoledne přestalo pršet a vyčistil jsem interiér
Používám na okna a na plasty přípravky od Topdrive z Globusu, jsou celkem levné, ale dělá se s nimi perfektně.
Používám na okna a na plasty přípravky od Topdrive z Globusu, jsou celkem levné, ale dělá se s nimi perfektně.
- Přílohy
-
- 3.jpg (195.32 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 4.jpg (210.29 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 5.jpg (226.28 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 6.jpg (241.51 KiB) Zobrazeno 2366 x
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
A potom jsem dostal od kamaráda přípravek od Velvany, který používá na gumové rohože a musím uznat, že je to super. Jenom košťátkem očistit hrubé nečistoty, potom nastříkat Velvanou, nechat 5 minut působit a vyleštit do čista... Rohožky jsou jako nové
- Přílohy
-
- 7.jpg (219.72 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 8.jpg (185.82 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 10.jpg (178.95 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 11.jpg (229.62 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- 12.jpg (192.05 KiB) Zobrazeno 2366 x
- MaxOriginal
- *
Pekne
11/2018 - i30 FastBack 1,4 T-GDi STYLE, Polar White, 7st automat DCT, panorama, Safety Pack+
- Kamílek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hezky využitý odpoledne Na interiér je super dresing Natural Look od Poorboys https://autokosmetika.heureka.cz/poorbo ... oQEALw_wcB
Spotřeba je opravdu minimální, takže vydrží dlouho, má příjemnou višňovou vůni a hlavně na rozdíl od cocpit sprayů zanechává krásný matný vzhled.
Spotřeba je opravdu minimální, takže vydrží dlouho, má příjemnou višňovou vůni a hlavně na rozdíl od cocpit sprayů zanechává krásný matný vzhled.
Da se to pouzit i na klavirni plast?
VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)