Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No,tak my jsme tam měli hafo jídla takže jestli si dobře vzpomínám,tak Vipeho gulášek(ten jsem nemělYurii píše:Tak vam nevim co bych z toho vyberu, sele vs. krocani dobry je to oboje a fakt nehrozi ze bych se do ty doby stal vegetarianem
Uvidime co se odhlasuje
No ty blaho, ze bych jeste zvazil svoji ucast?ivan píše:No,tak my jsme tam měli hafo jídla takže jestli si dobře vzpomínám,tak Vipeho gulášek(ten jsem nemělYurii píše:Tak vam nevim co bych z toho vyberu, sele vs. krocani dobry je to oboje a fakt nehrozi ze bych se do ty doby stal vegetarianem
Uvidime co se odhlasuje)jak si se na něj nedostalo
![]()
,dále to byla Hanzova pečená grilovaná kuřátka,pak byli Farmářovi krůtí specialitky,jo Dráčkovi bílé párečky a jeho pečené gramofonky!!
![]()
(Ty jsem sežral skoro všechny
z důvodu,že ostatní už nemohli!
![]()
Jo a Rastyho 10litrovej kbelík s křupkama fuj ještě teď je mi blbě
,když si na to vzpomenu
![]()
![]()
Prostě samí dobroty!!
Samozřejmě nesmím zapomenout na Farmářovo velký balení oříšku,to už se fakt nedaloChudák to potom jedl sám!!
![]()
Samá dobrá jídelní společnost a o pítí ani nemluvě!!
krasne a pravdive! sice to zavani komunistama ale v tomhle pripade je to jinaMartasZ píše:Já nejsu celebritakaždej člen klubu je pro klub stejně důležitej jako ostatní.. nejni to o žádným nadřazování a podřazování.. všichni sme tam/tu.. páč máme rádi svý Hyundaie a to nás spojuje.. jeden umí to, druhej tento, třetí nic ale to nejni důležitý, důležitá je pohoda která vládne na srazu a že se dokážem dohodnout, že si rozumíme, že si pokecáme, zažijem něco, co bysme my sami se svým autíčkem nezažili a o tom to je.. všichni sme stejně důležitý
Komunistama??? Člověče,vždyť to nemůžeš pamatovat!! Ono to tak zlí nebylo pokud jsi se nějak politicky neangažoval!!! Práci musel mít každej,když si měl práci,tak jsi dostal byt nebo bydlení,byla velká podpra rodinnýho života,manželské půjčky atd. To dneska neníblack_sheep píše:krasne a pravdive! sice to zavani komunistama ale v tomhle pripade je to jinaMartasZ píše:Já nejsu celebritakaždej člen klubu je pro klub stejně důležitej jako ostatní.. nejni to o žádným nadřazování a podřazování.. všichni sme tam/tu.. páč máme rádi svý Hyundaie a to nás spojuje.. jeden umí to, druhej tento, třetí nic ale to nejni důležitý, důležitá je pohoda která vládne na srazu a že se dokážem dohodnout, že si rozumíme, že si pokecáme, zažijem něco, co bysme my sami se svým autíčkem nezažili a o tom to je.. všichni sme stejně důležitý
Komunistama??? Člověče,vždyť to nemůžeš pamatovat!! Ono to tak zlí nebylo pokud jsi se nějak politicky neangažoval!!! Práci musel mít každej,když si měl práci,tak jsi dostal byt nebo bydlení,byla velká podpra rodinnýho života,manželské půjčky atd. To dneska neníblack_sheep píše:krasne a pravdive! sice to zavani komunistama ale v tomhle pripade je to jinaMartasZ píše:Já nejsu celebritakaždej člen klubu je pro klub stejně důležitej jako ostatní.. nejni to o žádným nadřazování a podřazování.. všichni sme tam/tu.. páč máme rádi svý Hyundaie a to nás spojuje.. jeden umí to, druhej tento, třetí nic ale to nejni důležitý, důležitá je pohoda která vládne na srazu a že se dokážem dohodnout, že si rozumíme, že si pokecáme, zažijem něco, co bysme my sami se svým autíčkem nezažili a o tom to je.. všichni sme stejně důležitý
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |