Borku, řekni mi, kdo by nebyl schopnej tu tvoji čupřinku v kupátku po dvou srazech jednoznačně identifikovat - tak zmamlanej tam snad nikdo nebyl
Apropo - budou letos ty báječný šnicliky od paní Borkové?????
pravidelný sraz-Praha???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Lidi, jakej plan maji prazaci ohledne Roudne? V kolik se pojede a kde bude sraz?
Uz jsem nekde nejaky podobny pokus o synchronizaci prazaku registroval, ale moc se to neporesilo.
Navic, ja bych mel zajem vyrazit brzy, abych si tam uzil i patek (koupani+ chlastani+ pokec).
Je nekdo, kdo by chtel z Prahy vyrazit treba uz ve tri, ctyri hodiny?
Uz jsem nekde nejaky podobny pokus o synchronizaci prazaku registroval, ale moc se to neporesilo.
Navic, ja bych mel zajem vyrazit brzy, abych si tam uzil i patek (koupani+ chlastani+ pokec).
Je nekdo, kdo by chtel z Prahy vyrazit treba uz ve tri, ctyri hodiny?
i30 CW 1.4i r.v.2010 (od 2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, už jsem se o sinchronizaci jednou pokoušel a nezadařilo se... Každopádně jsem domluvený s Hujerem že to sem ještě jednou napíšu. Takže Pražáci by se mohli sejít v pátek mezi 6 a 7 hodinou večer tady : http://www.mapy.cz/searchScreen?query=R ... izIds=none
Výhoda je v tom že je tam velký parkoviště kde se dá počkat a kafíčko tam taky maj. V 6 se tam mohou sejít netrpěliví a v 7 opozdilci. Pak se striktně vyjíždí a na nikoho nečeká, aby sme se do tý roudný taky dostali
Výhoda je v tom že je tam velký parkoviště kde se dá počkat a kafíčko tam taky maj. V 6 se tam mohou sejít netrpěliví a v 7 opozdilci. Pak se striktně vyjíždí a na nikoho nečeká, aby sme se do tý roudný taky dostali
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř