Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tohle neni dobrej napad ...adys píše:To melkor:něco na tom je.........byl by to plnohodnotnej sraz ,takovej na jekej jsme se všichni těšily,nemuselo by to tolik odradit lidi.......chtělo by sem hodit popisek ,mapu a tak...třeba i fotky ...aby každej věděl o co jde....co vy na to????
Na morave se to nestihne udelat .... a navic by byl nesmysl delat dva srazy po sobe na stejnym miste ... Nemyslis ?
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
jeden kemp, parkrat jsem tam byl...docela to tam žije........hodte sem další...at něco vyberem .............ne???
http://www.modrovic.cz/
http://www.modrovic.cz/
Lantra 1994 ...1,5MPI...G4DJ
Tak se nám to pěkně sype tak to vypadá teda aspoň u mě,že se s vámi sejdu až na Moravě Auto mi stejně momentálně nejede a hned tak to ani nepojede a ještě k tomu hafo práce ,vůbec nic nestíhám,já nevím,sem se na ten srázek těšil a vypadá to bledě!
Jinak rád bych pomohl,ale unás jsou kempy už obsazený od dubna a nějakou větší plochu tu stejně nemáme!!
Mě zbývá jen vám kluci a holky říct jsem s vámi a držím palce ať se to někomu z vás podaří najít nějakej dobrej flek v duchu jsem s vámi,víc asi
nepomůžu!!
Jinak rád bych pomohl,ale unás jsou kempy už obsazený od dubna a nějakou větší plochu tu stejně nemáme!!
Mě zbývá jen vám kluci a holky říct jsem s vámi a držím palce ať se to někomu z vás podaří najít nějakej dobrej flek v duchu jsem s vámi,víc asi
nepomůžu!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
A proč by jinde nebyl plnohodnotnej sraz? Ty odrazuješ lidiadys píše:To melkor:něco na tom je.........byl by to plnohodnotnej sraz ,takovej na jekej jsme se všichni těšily,nemuselo by to tolik odradit lidi.......chtělo by sem hodit popisek ,mapu a tak...třeba i fotky ...aby každej věděl o co jde....co vy na to????
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
no na moravě jsi asi nebyl že ?? tam to bylo udělany super . sice se bydlelo v kempu za který jsi musel zaplatit, + ta letištni plocha objednana - (asi i zaplacena) - ja nevím ja to neorganizoval, ale ten kemp byl super, víš jak ... zazemí včetně WC, sprchy máš - až na detail ty vody - ale název smraďavka dala něco do sebe čekat ... ale furt zazemí máš, včetně restaurace kde se i najíš, večer třeba i napojíš čepovaným pivkem .... a to vše bys v mimoňi marně hledal a schaněl ...Melkor píše:A co udělat tu mimoň na moravě? )) Když je to tam dobrý a legální a bez problémů... Lepší než platit někde za kemp a vstup a kde co, tak je lepší dát pár stovek do benzínu a dojet na osvědčené místo, kde bude i dráha a všechno... Nemám ponětí co všechno a jak je třeba zařídit, takže se do toho nemíchám, ale jako nápad sem to v sobě neudržel
.. ja sice tam taky vezl věci jako stan, stůl, žídle atd.. takže jsem byl připraven na "cokoliv", ale bylo fajn že tam bylo vlastně všechno ... a kdyby jste našli kemp - kde stejně vlastně pomalu asi ani organizatoři by nemuseli udavat přesný počet lidí, kteří se dostaví .. ale aby někde kolem bylo kde se vyblbnout (pro Vás, ja nepotřebuji, stejně mi to moc nešlo - hlavně orientační jízda), by bylo fajn ... ale pomalu začína mi to byt skoro jedno protože auto stejně ještě němám v pořadku, ještě nebylo ani v lakovně, a kde je ještě prace na brzdách + motor GO ... ale držím palce ať něco najdete .. a taky doufam že nějak to vyjde abych se dosatvila i moje maličkost
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Zrovna na tebe jsem myslel. Z jižních čech je blíž třeba do středu čech kde to budeme mit všichni přinližně stejně. Copak by nebyl plnohodnotnej sraz bez vody, wc tak jako třeba v Mimoni___ Taky nám tam bylo dobře.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Moje slova. Basa se hodí do kufru, vykoupe někde v rybníku. To je pohodičkaMates píše:Zrovna na tebe jsem myslel. Z jižních čech je blíž třeba do středu čech kde to budeme mit všichni přinližně stejně. Copak by nebyl plnohodnotnej sraz bez vody, wc tak jako třeba v Mimoni___ Taky nám tam bylo dobře.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012