Tak se i stalo - a od té doby 16 tisíc km jen po výletech (za půl roku). Nic v autě nevrže, nenadává mi, nic jsem nemusel dolévat, žádné žárovky měnit... jen občas zkontroluji mot. prostor, doleju kapalinu do ostřikovačů a dotankuju plyn
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Co majitel, to jiný názor a jiná osobní zkušenost. Já jsem sigys píše:Přemýšlím o koupi i30 cw s 1.6 benzínem. Nyní mám Kiu ceed 2007 a vcelku nemám výhrad, až na pár spotřebních blbostí spolehlivé auto. Tak co? Mám do toho jít nebo se Hyundai vyhnout obloukem?
no dovolím si nesouhlasit. Zrovna hyudai byl v 80-tých letech pěkná sračka, co nic nevydržela. Auta vydrží podstaně víc, než před 20-ti, 30ti lety, jen po nich chceme tak nějak víc. Dřív se auto používalo jednou za týden na cestu na chatu 100 km tam a zpět ( na chatě mělo garáž a v Praze bylo pod plachtou) a v létě na dovolenou maximálně na balt 1000 km (na zimní dovolenou se jezdilo autobusem s čedokem). Za 10 let mělo auto ujeto 60-80 tisíc. Dnes chceme aby vydrželo 20 let provoz 30000 Km za rok a to prostě bez investic nejde.lada 71 píše:Co majitel, to jiný názor a jiná osobní zkušenost. Já jsem sigys píše:Přemýšlím o koupi i30 cw s 1.6 benzínem. Nyní mám Kiu ceed 2007 a vcelku nemám výhrad, až na pár spotřebních blbostí spolehlivé auto. Tak co? Mám do toho jít nebo se Hyundai vyhnout obloukem?i30 víceměně spokojen, ale očekával jsem od toho na začátku víc. Ale to je asi všude, u všech značek. Auta už nejsou to, co bývali a jejich životnost a spolehlivost je menší. Ale pokud jsi spokojený s Ceedem, proč do něj nejdeš zas a uvažuješ o jiné značce?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |