Spotřeba paliva
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Takze moj Getz 1.1 ma za sebou prve nadrze, zatial je motor este v zabehu. Spotreba podla dotankovania je 5.58L/100km .., co mi pride celkom slusne ( aj ked priemer na predoslom aute som mal okolo 3.9 takze mam pocit ze na pumpu chodim castejsie ). Merane podla dotankovania. Dufam ze spotreba pri mojom stile jazdy este mierne klesne.... za adekvatne by som povazoval nieco okolo 5.2 litra ...
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To máš na nové,nezajeté auto pěknou spotřebu.Spotřeba půjde ještě dolů-já jsem cítil "uvolnění"(zajetí)auta po 10000km.Když bylo nové,tak jsem ho jen těžko v garáži poodtlačil,po záběhu si vše sedlo a teď už si z lehounka přede a vše jde lehce(a samozřejmě i spotřeba klesla,oproti prvním stovkám km).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak som prave donahadzoval udaje z notesu do PC a vychadza mi to tak cca 6,4l/100km.
Myslim ze mam dost "tazku" nohu, dost jazdim po kopcoch a po meste, tak to bude hadam tym. Rozhodne ho nedrzim stale pod 3000 otacok ale veru skusim zajazdit citlivejsie a uvidime co to povie (ale ked to auto sa same hrabe vpred )
... btw mam najazdenych 5200km .
Myslim ze mam dost "tazku" nohu, dost jazdim po kopcoch a po meste, tak to bude hadam tym. Rozhodne ho nedrzim stale pod 3000 otacok ale veru skusim zajazdit citlivejsie a uvidime co to povie (ale ked to auto sa same hrabe vpred )
... btw mam najazdenych 5200km .
Getz Dynamic 1.4i 16V
O tom preháňaní som to počul aj ja! To je akože pravda, že motor zlenivie? Alebo je to len taká psychohra aby sme si obhájili, že šak raz za čas si to treba užiť a navyše to motoru robí dobre ?
Tucson NX4 1.6 GDi 4x4, 2022
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
JJ. Ideálne preháňať na nejakom tom /-/-zraze na letisku alebo tak . Nech to nie je len nejaké porušovanie pravidiel. Bo na plné otáčky sa dá vytočiť maximálne tak jednička po meste, mimo mesto možno aj tá 2, a po dialnici 3
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Xkrchnav má pravdu-teď na srazu jsem na letišti při sprintech vytáčel 1-2-3..k maximálním otáčkám,ale to nebylo nic,proti "vytočenému"Víťovi,když si prohlížel na sprintech zadek mého auta.
Od začátku,co jsem Tiburona koupil jako nového,jezdím sportovně a motor nechávám proběhnout ve vyšších otáčkách(vždyť je na to stavěný a nadměrné otáčky zastaví omezovač).A můžu s čistým svědomím napsat,že ten motor jde opravdu suprově a ještě mě nikdo na srazových sprintech s jiným 2,0l motorem "nevytočil",že bych se musel dívat na jiné auto před sebou.
Od začátku,co jsem Tiburona koupil jako nového,jezdím sportovně a motor nechávám proběhnout ve vyšších otáčkách(vždyť je na to stavěný a nadměrné otáčky zastaví omezovač).A můžu s čistým svědomím napsat,že ten motor jde opravdu suprově a ještě mě nikdo na srazových sprintech s jiným 2,0l motorem "nevytočil",že bych se musel dívat na jiné auto před sebou.
Potom si určite nezabudni pripevniť foťák na zadné krídlo!! Vidieť Borkov zmrazený úsmev jak ho niekto predbieha to sa musí zachovaťTringi píše:Těch cca 60 dní do Moravy potrénuju, a pak se uvidíBorek píše:A můžu s čistým svědomím napsat,že ten motor jde opravdu suprově a ještě mě nikdo na srazových sprintech s jiným 2,0l motorem "nevytočil",že bych se musel dívat na jiné auto před sebou.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi to máte smůlu.Jste pro mě vesnická liga,protože v tom termínu jedu závodit s Italy. To znamená,že jsem na dovolené(abych někoho neurazil ),ale přijedu se alespoň podívat na vaše vysportované obličeje v sobotu v noci,až se budeme vracet.