Zdravím

Vím, že nejsem jedinej, jen to mohli aspoň trochu líp zamaskovat.. viz strhnout ty papírový pásky

.. Ten silikon mi taky nevoněl no, ale kufr už byl rozebranej a ten tmel na karoserie, co jsem si přinesl z práce nerozdělanou tubu ze starých zásob byl již nepoužitelný :/ Tak abych nejezdil nějakou dobu s rozebraným kufrem, tak jsem použil to, co bylo po ruce no..
Auto zatím naštěstí nekvete, max podvozek, který jsem hned po koupi nastříkal rezistínem a letos proceduru zopakuji, hlavně na předních poloosách (snad to nazývám správně) se mi ho už povedle seškrábat
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
. Což je zatím (musím zaklepat) jediný šrám, co mám od kauflandu.. maj špatně vysoký obrudníky, přesně na výšku těch ramen
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.. Jinak se zatím nikdo neodvážil mi tam udělat byť jen milimetrovej novej důlek, když nepočítám čelní sklo, které nechám pro jistotu pojistit..
No.. ty brzdy..dneska jsem lehal pod auto, abych je zkontroloval a tváří se, že brzdí.. Bližší zkoumání provedu při přezouvání na letňáky (už aby to bylo.. přes den se tu člověk může pomalu opalovat a v noci aby měl po kapsách něco tekutého na zahřátí, když jde ven..)
Bohužel došlo na Hardcamova slova.. A to, že Meyle Platinum nehorázně práší a jedna destička si občas zapíská, tak snad pomůžu nějaký video na yt s řešením