Aktualni fota Vasich aut...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: Aktualni fota Vasich aut...
tak takhle je na tom moje coupatko aktualne...
a za odmenu jak hezky jezdi dostalo fungl novy original disky a novy paradni gumy Dunlop SP sport 9000. moc prima pneu, nejlepsi co jsem kdy mel.
a za odmenu jak hezky jezdi dostalo fungl novy original disky a novy paradni gumy Dunlop SP sport 9000. moc prima pneu, nejlepsi co jsem kdy mel.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
Ze jsem tam smelej, tohle je foto pravyho predniho kola?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
podle brzdoveho trmenu je to prave predni,vzorek je spravne
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak asi by to nemal obute naopak
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- black_sheep
- Moderátor
jj presne tak nejsu blby a v pneuservisu taky vedej co delaj
I ❤ cars
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja som tiez rozmyslal nad tymi gumamy ale vzal som nakoniec SP sport maxx
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Tak je to taky od TurtleWax, maji ted novy vyrobek, resp. celou vyrobkovou radu ICE. Ale abys dosahl pozadovaneho efektu, tak ten lak musis napred vylestit. Lestil jsem to asi 2 mesice nazpatek (mam to i nafocene, ale jsem lempl a nemuzu se porad dokopat k tomu, abych to sem dal), od te doby jsem to jen jednou umyl vodou, parkuju venku a tedka jsem na to pouzil ten ICE a jsem maximalne spokojeny! Muze se to pouzivat i na renovaci a konzervovani plastovych casti karoserie (ruzne ty oterove listy, atd) a nezanechava to na tom ty bile smouhy! A bezproblemova aplikace i na primem slunci. Je to paradicka!black_sheep píše:ty jo parada. podel se s nami co je to za vosk? po dvou letech mi dosel turtle wax tak rad porovnam.. jen nevim k cemu se priklonit kazdopadne az budu mit cestu do vasich koncin tak se u vas zastavim a pro sichr pojedem i lantrou
A k tvym kolum... necekal bych, ze nasadis klasicke originaly disky. Ale jinak pekne vozitko!! Ale je poznat, zes mu ten vosk v posledni dobe nedopral
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
že by já? koupeno před měsícem a půl, ladit budem později, ale jen tak lehce jako kola, fólie a tak maličko. tohle auto to jinak ani nepotřebuje.
- Přílohy
-
- c.jpg (204.35 KiB) Zobrazeno 377 x
nemůžu si vynachválit, najel sem už 9tisíc km za ten měsíc a půl a labůžko.
T verim:) krasna barva, krasny auto.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
za posledni dva mesice 3x voskovano turtle wax modrym a jednou renovatorem laku od turle wax.. na fotkach to asi neni moc videt.. navic ted porad prsi, ale je videt ze to funguje protoze kapky stekaj hezky dolu..mireceks píše:Tak je to taky od TurtleWax, maji ted novy vyrobek, resp. celou vyrobkovou radu ICE. Ale abys dosahl pozadovaneho efektu, tak ten lak musis napred vylestit. Lestil jsem to asi 2 mesice nazpatek (mam to i nafocene, ale jsem lempl a nemuzu se porad dokopat k tomu, abych to sem dal), od te doby jsem to jen jednou umyl vodou, parkuju venku a tedka jsem na to pouzil ten ICE a jsem maximalne spokojeny! Muze se to pouzivat i na renovaci a konzervovani plastovych casti karoserie (ruzne ty oterove listy, atd) a nezanechava to na tom ty bile smouhy! A bezproblemova aplikace i na primem slunci. Je to paradicka!black_sheep píše:ty jo parada. podel se s nami co je to za vosk? po dvou letech mi dosel turtle wax tak rad porovnam.. jen nevim k cemu se priklonit kazdopadne az budu mit cestu do vasich koncin tak se u vas zastavim a pro sichr pojedem i lantrou
A k tvym kolum... necekal bych, ze nasadis klasicke originaly disky. Ale jinak pekne vozitko!! Ale je poznat, zes mu ten vosk v posledni dobe nedopral
I ❤ cars
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
heeej máš stejné kola a přívešek na klíče jako jámizerove píše:že by já? koupeno před měsícem a půl, ladit budem později, ale jen tak lehce jako kola, fólie a tak maličko. tohle auto to jinak ani nepotřebuje.
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz