Hledá se slečna s Hyundai Coupé tmavě modrý (Česká Lípa)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Hledá se slečna s Hyundai Coupé tmavě modrý (Česká Lípa)
V podstatě to happyend málem byl akorát sem jen lulan s astrou coupé a ne s hyundiem no jo no du si to asi hodit . Chjo se ze sebe po....
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Zkus změnit značku auta .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Spíš změnu osobnosti, něco jako schizofrenie, když bude potřeba tak přepnout ze zlýho Lukyna na hodnýho Joj nebo by mi mohlo pomoct takový BMW X6 nebo M6 ale to bych nevěděl kterou holku si vybrat, to bych měl každej den jinou - vtipek, jen bych jezdil, takovejch 300 km/h by mi k uspokojení stačilo a to zrychlení, hmmmmmmmmmmm .
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh, já se musel změnit z hodného Honzy na zlého, tvrdého a arogantního Tringiho abych měl u holek vůbec šanci. A přesto o mě stále říkají že jsem ten nejhodnější co potkaly Asi mám jiné měřítka nebo jsem byl dříve fakt debil
Ty fole to sme na tom podobně, a nepomůže ani kožená bunda, výraz arogantního namyšlenýho frajera a 150hp pod kapotou a fakac z okýnka
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No tak sem se trochu zmenil od try doby co mam skupace a je fakt ze dokud sem byl hodnej bylo mi to na HO___ ted sem sice taky hodnej ale ne tolik ale prestoze nemam pojizdny ani jedno auto tak sou na mne najednou holky takovy jiny.... To je praxi overenej paradox
I kdyz fakt je ze sem si taky chvilku hral na tvrdho hosana v kozeny bunde a cernym kupatku kdyz jeste litalo jenze to mi prineslo spis probelmy
Btw s tou astrou muzes na vyraz arogantniho namyslenyho frajera zapomenout jako ja se Scoupacem
I kdyz fakt je ze sem si taky chvilku hral na tvrdho hosana v kozeny bunde a cernym kupatku kdyz jeste litalo jenze to mi prineslo spis probelmy
Btw s tou astrou muzes na vyraz arogantniho namyslenyho frajera zapomenout jako ja se Scoupacem
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, některé věci ti pomůžou k ženské, některé k rozbité hubě ...tak to při své zdatnosti s těmi fakáči raději nepřeháním.
Základem je odlišit se od průměru, vytvořit si vlastní názor, vybudovat trochu sebevědomí, a koupit si černé Hyundai Coupé.
Základem je odlišit se od průměru, vytvořit si vlastní názor, vybudovat trochu sebevědomí, a koupit si černé Hyundai Coupé.
To rozbtí huby se mi stávalo i bez auta a fakáčů No nic budu dál držet celibát a tvářit se jak největší frajer a přitom nejsem, ale "pst" to nikdo nepozná, tak to hlavně nikomu neřikejte
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A právě že ženské to nějak poznají Typicky ti největší frajeři a machři taky drží celibát. Chce to najít vhodnou zlatou střední cestu, být v pohodě a mít všechno a všechny zdravě na háku. To fungovalo u mě. Jsem se pořád o nějakou snažil a pořád nic, už jsem se cítil jak blbec, tak jsem se jednoho dne naštval, řekl si něco jako "bych se na to mohl vy..." ...a ono to potom pomalu ale jistě přišlo samo.
Přesně to sem udělal, no a pak sem najednou jednu potkal........
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No koukám že by to asi zase stálo za samotný téma Abych zase přidal svůj názor já to mám stejně jako Tringi jakmile sem prestal resit svojí neustálou zamilovanost tak přišla jedna slečna, zaklepala mi na rameno a že prej bysme si mohli navzájem pomoct a od tý doby jsme spolu
Ne kecám, prostě to na mne spadlo, buď nad věcí a ono to přijde
Ne kecám, prostě to na mne spadlo, buď nad věcí a ono to přijde
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Souhlasím bezezbytku. Chodili jsme spolu rok a už jsem přes 2 roky ženatý :lol:A přitom to byla náhoda jako prase.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
.
Naposledy upravil(a) Jája dne 17 pro 2008, 21:20, celkem upraveno 1 x.
Já už patřim do klubu Hiundaida, rozjíždim další téma tvrďák/cíťa
No tak tady vidíte jak sem u Jájy oblíbenej
Naposledy upravil(a) Lukynx dne 03 pro 2008, 16:43, celkem upraveno 1 x.