![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Amalfi píše:Ahojte,
tak jsem pristi novy majitel i20 ... akorat to pristi to bude za dlouho. Beru i20 1.6 style a pry to potrva i par mesicu. Jak to tu ctu tak brouk obchodil vsechny salony v okoli Ostravy -kde jsi nakonec skoncil?
S tím spaním nevím,nevími30_DC píše:pro DJ.Brouk: Tak ti přeju hodně spokojenosti a pokud jsem správně pochopil že si jdeš pro auto zítra tak ti přeju aby se ti dnes podařilo i usnout![]()
Tak presne tam jsem zatim skoncil taky. Vypada to tam asi na nejlepsi pristup. Ovsem to cekani... jeste porad nevim kdy mi tu i20 dodajidj.brouk píše: Tak nakonec jsem skončil v Mar. Horách,nejlepší přístup,výborný šéf, dá se s nima o všem mluvit i domluvit.![]()
Tak ještě 1 den.![]()
Amalfi píše:Tak presne tam jsem zatim skoncil taky. Vypada to tam asi na nejlepsi pristup. Ovsem to cekani... jeste porad nevim kdy mi tu i20 dodajidj.brouk píše: Tak nakonec jsem skončil v Mar. Horách,nejlepší přístup,výborný šéf, dá se s nima o všem mluvit i domluvit.![]()
Tak ještě 1 den.![]()
protoze na tu 1.6 pry neni jeste objednaci cislo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |