Tím bych si nebyl moc jistý.Sežeň si na netu článek o testu nafty,nebo paliv a zřejmě změníš názor.Slavný Shell nám cpe do hlavy,jakou supr kvalitu tu prodávají,ale je to průměrná nafta.Podle testů vzcházela nejlíp Verva a Top Q od Benziny.A aditiva na zimu jsou dobrá věc.Sám používám VIF Super diesel aditiv a podle mého názoru má i studený motor klidnější a tišší chod.
ja som cital clanok o shell palivach, a aj vyjadrenie Shellu, ktore nevyznelo prave v ich prospech, len som zvyknuty tankovat na Shellke. U nas prave uz vobec nie je vidiet Benzinol, su tu len OMW, Shell, Jett, Mol... a este Slovnaft. O benzinkach Tesco, Metro, Carrefoure... a pod. sa bavit asi nemusime
Aditivum mam prilievat aj do tzv. extra nafty ? Mozno blbe otazky, ale diesel som nemal 13 rokov, takze nemam vobec skusenosti, a kazda rada je dobra.
Podle rozborů ,není rozdíl mezi obyčejnou naftou a extra naftou na Shellce skoro žádný.Teď jsem si ale uvědomil,že to co jsem napsal,platí v ČR.Jak je to u vás,nemám ponětí.
Mě se naopak líbí-je víc uhlazené,nehraje si na teréňák,kterým stejně tahle auta nejsou.Ale určitě si ho (ani jiné podobné)nekoupím,protože mě tenhle typ aut nic neříká.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
mne sa nepaci len ako nastupca Tucsona. Vyzera totiz ako variacia na Nisan Qashqai. A to je auto inej triedy. Takze Hyundai pride o auto triede mensich SUV. Skoda