sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
'98 na prednim spoileru 'oci', 1.3i 12V 62kW bilej, sockova vybava (posilovac a cinsky pokus o radio). celkem dobry; zachovaly vnitrek, nerezly ani podvozek. Hodil jsem to do servisu na vymeny, hodne veci zanovnich menenych puvodnim majitelem, slusny a zodpovedny clovek zrejme. Zatim ale ani nevim, kudy se co leje a vypousti a jaky zarovky do toho koupit.Hardcam píše:A jakyho mas Accentika? Myslim rok vyroby atd....to HYJEE se mi libi:)
hyjee accent 1,3i, trifutra
Pokud bude trochu času tak rád,ale v sobotu večer bych musel domů/přece tě v tom Hardcamku nemohu nechat /Hardcam píše:Pavle, jedes taky? Mrknu do mapy, jak by me to vyslo pres Pragl a kdyztak bych se v Praze napojil...
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Tak tohle jestli vyjde...mno nevim, nevim...kazdopadne porad nevim, jak bych to mel rpojet pres tu Prahu...Masarino, znas Zlicin? Kdyz sjedete z D5 na okruh, tak po asi 3km je najezd na Zlicin...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Vím. Už jsem tam byl. Jenomže v pátek ve čtyři se z toho na Zličíně pos... Bylo by lepší sejít se, kdž začneš sjíždět dolů na Barranďák na Benzínce. Jsou tam myslím dvě Shell a Jet (Pavel mě když tak opraví) Na tej Shellce by to bylo pro nás nejlepší. Nemusíme jet až ke Zličínu a pak se vracet. Ty pojedeš taky ze Slanýho taky po R7 pořád rovně (R7 se změní na R1) až na Barrandov.
New Santa Fe 2.2 CRDI Elegance
Třeba to nějak ukecáme-Musíš říkat,že je to jen náhoda...20 aut Hyundai Česká policie na to skočí-teda jestli někdo z nás u nich neníHanz píše:4 Felotrón:
Proč ne? Třeba se něgdo lekne a bez polizei asistenc nebude chtít na sebe vzít riziko oučasti !? Nebo už neplatí ten blábol o doprovodu kolony?
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Takže se musíme opít a zjistit kdo to může být Souhlasíš??zaludnikrs píše:nejakej tajnej spion ja nevim kdyz uz pojedeme prez HK my moravaci tak je zbytecny jezdit prez prahu,a jeste se radsi jednou zeptam , ta mimon fakt neni nijak domluvena nebo tak?
Hyundai Coupé 2.0 16v