na druhým místě na okrese,ale to už není pravda

Tak už jen pasivně jak Kyrglík psal s pivem a s klobásou v ruce

A řvát to není na červenou,ale na sádru

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Takže už jen fotbalista teoretik???ivan píše:No pánové fotbal jsem hrál závodně i běhal 15-stovku závodně a byl jsem
na druhým místě na okrese,ale to už není pravdaSport mám rád a fotbal zvlášť,ale sic je mi 29 let,ale kolena Mě pěkně občas pobolívají
![]()
Tak už jen pasivně jak Kyrglík psal s pivem a s klobásou v ruce![]()
A řvát to není na červenou,ale na sádru![]()
![]()
![]()
A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny...Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše:A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny...Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
Zase ale práce je nejhorší způsob jak přijít k penězůmivan píše:Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše:A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny...Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
![]()
![]()
Vo no to není ,tak o důchodech jako spíž o daních,čím víc vyděláž,tím miň máš na výplatní pásce!!![]()
Tak začni, a taky nezapomeň rozdávat kámošům.....Mě to můžeš šoupnout na učet!!!Kyrglik píše:Zase ale práce je nejhorší způsob jak přijít k penězůmivan píše:Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše: A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čs![]()
![]()
Vo no to není ,tak o důchodech jako spíž o daních,čím víc vyděláž,tím miň máš na výplatní pásce!!![]()
Chtělo by to tunelování,zlodějinu...To daně nejsou žádný
Kyrglik píše:4Hanz:
Mě se to nezdá jako nenápadný...Říká si o ty prachy dost okatěDneska je holt jiná doba
Já musel u babi sekat trávník,aby byly kačky a Jouda mi hned dává číslo účtu
![]()
4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Nedal,ale určitě si mi ho dát chtěl,viď???Vidím ti až do žaludkuJouda píše:Kyrglik píše:4Hanz:
Mě se to nezdá jako nenápadný...Říká si o ty prachy dost okatěDneska je holt jiná doba
Já musel u babi sekat trávník,aby byly kačky a Jouda mi hned dává číslo účtu
![]()
4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Neboj já taky makám a pomáhám, i na vesnici uklízím a sekám!! Já ti dal číslo účtu???![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |