!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No pánové fotbal jsem hrál závodně i běhal 15-stovku závodně a byl jsem
na druhým místě na okrese,ale to už není pravda Sport mám rád a fotbal zvlášť,ale sic je mi 29 let,ale kolena Mě pěkně občas pobolívají
Tak už jen pasivně jak Kyrglík psal s pivem a s klobásou v ruce
A řvát to není na červenou,ale na sádru
na druhým místě na okrese,ale to už není pravda Sport mám rád a fotbal zvlášť,ale sic je mi 29 let,ale kolena Mě pěkně občas pobolívají
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Reklama
Takže už jen fotbalista teoretik??? Taky víš jak by to ty druhý měli dělat,ale nedělají,takže musíš křičet jak to mají ty amatéři hrát ??ivan píše:No pánové fotbal jsem hrál závodně i běhal 15-stovku závodně a byl jsem
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,tak to já jsem v plné síle ve svých 40 letech.Když čtu co mě čeká mezi 20-30 rokem -tak bych vás doporučil do důchodu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny... Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
Hyundai Coupé 2.0 16v
Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše:A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny... Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
Vo no to není ,tak o důchodech jako spíž o daních,čím víc vyděláž,tím miň máš na výplatní pásce!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Zase ale práce je nejhorší způsob jak přijít k penězům Chtělo by to tunelování,zlodějinu...To daně nejsou žádnýivan píše:Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše:A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čsHanz píše:Borku, todle už není na důchod, to je na založení invalidovny... Já se ofiko hlásim ke svý lenoře, ale tu kouli možná proženu, pokud nebudu zaměstnanej tvorbou večerní pastvy pro hladovej mančaft....
Vo no to není ,tak o důchodech jako spíž o daních,čím víc vyděláž,tím miň máš na výplatní pásce!!
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak začni, a taky nezapomeň rozdávat kámošům.....Mě to můžeš šoupnout na učet!!!Kyrglik píše:Zase ale práce je nejhorší způsob jak přijít k penězům Chtělo by to tunelování,zlodějinu...To daně nejsou žádnýivan píše:Přesně,tak Kyrglíku do nich,nedej se teda se nedáme,ale pozor Hanz maká jako šroub,teda většina z nás!!!Kyrglik píše: A víš proč jsme takový invalidí???Protože makáme na váš důchod..Aby vy jste se meli jako cuníci v žitě,my musíme pracovat do routrhání těla.Nemůžete se pak divit,že jsme tak zničený a na fotbal nemáme čs
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
4Hanz:
Mě se to nezdá jako nenápadný...Říká si o ty prachy dost okatě Dneska je holt jiná doba Já musel u babi sekat trávník,aby byly kačky a Jouda mi hned dává číslo účtu
4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Mě se to nezdá jako nenápadný...Říká si o ty prachy dost okatě Dneska je holt jiná doba Já musel u babi sekat trávník,aby byly kačky a Jouda mi hned dává číslo účtu
4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Kyrglik píše:4Hanz:
4Jouda:
Neboj já taky makám a pomáhám, i na vesnici uklízím a sekám!! Já ti dal číslo účtu???
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Nedal,ale určitě si mi ho dát chtěl,viď???Vidím ti až do žaludkuJouda píše:Kyrglik píše:4Hanz:
4Jouda:
Neboj já taky makám a pomáhám, i na vesnici uklízím a sekám!! Já ti dal číslo účtu???
Hyundai Coupé 2.0 16v