Tak to já taky !!! 19týho jedu na Slapy rybařit ani dočkat se už nemůžu ......Martun píše: Já doufám v krásné září!
Na podzimní srazy máme kliku, vždycky bylo krásně ... tak na ten letošní snad bude stejně ..
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak to já taky !!! 19týho jedu na Slapy rybařit ani dočkat se už nemůžu ......Martun píše: Já doufám v krásné září!
...jasně, že počítám a jelikož spaní mám dobré, tak jenom ty na sraz. Zatím jsem napočítal 12 oveček, jen nevím jestli někdo z nich bude mít i protějšek, asi ne, ale to není zase tak podstatné ... kdo ano, bude mít dvojitou útratu . A počasí jsem objednával, mělo by být pěkně, ale neručím zato .... hlavně dobrou náladu sebou Chumelit by rozhodně nemělo!Martun píše:Zolda
tak jsem si teď uvědomil, že pokud nepočítám tento víkend, tak za dva týdny máme sraz..
počítáš ovečky? a nemyslím před spaním!
No tak co já vím tak Cert bude ve 3 kouscích, 69pavel ve 2 a Já celkem 2.5zolda píše: Zatím jsem napočítal 12 oveček, jen nevím jestli někdo z nich bude mít i protějšek...
Tak to je celkem slušné, ještě je dost času do srazu a kdyby si to někdo rozmyslel na poslední chvíli, tak může přijet i bez ohlášení. Místa je dostMartun píše:
No tak co já vím tak Cert bude ve 3 kouscích, 69pavel ve 2 a Já celkem 2.5
když na sraz tak plně obsazen, konečně vytížené vozidlo ... takhle se pánové vytěžují jízdy a hospoda bude mít útratu jinak beru na vědomíjarous020 píše:jen ohlašuju dorazim s přítelkyní + kámoš s přítelkyní, takže budem 4
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |