Tak Moravu asi nestihnu :-(
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Vy ste paka
Neee.. cenim si toho.. tož dneska sem s nim mluvil, je pěkně nasranej, páč prej byl v Holandsku a chodili mu smsky že mě chce okrást.. to teda nevim od koho.. no tušim
No každopádně on tahá auta a přišla nabídka, tak jel.. ale moh dát aspoň vědět.. ach jo.. radši už nebuda říkat co bude.. nevim, ale sem férovej chlap a s každym jednám na rovinu a tak čekám to samý i od ostatních.. takže sem se mu teda omluvil a doufám že to nějak neovlivní kvalitu jeho práce, protože on mi to pak bude hlavně stříkat a ten lak, to má bejt prostě špica
Takže jinak se nic nemění, čeká se na klempíře až to vytáhne a udělá mi těch pár úpraviček.. pak už jen by mi měli udělat tu spojku, ale asi jim řeknu ať už na to prděj, nastříkaj to a spojku si udělám jinde.. Jo a problém, nemůžou prej nikde sehnat nádržku ostřikovače.. nemáte ji někdo?
Sakra mě tak sere že sem socka a neumim si na tu opravu vydělat.. takhle bejt závislej na někom kdo si s tebou může hrát, páč ví že prachy nemáš a když se rozhodne, tak ti to může dát až mu to zaplatíš je fakt na hovno
Věřim že kdybych ty peníze měl, už bych dva měsíce jezdil.. prachy, prachy, prachy.. fakt na hovno
Neee.. cenim si toho.. tož dneska sem s nim mluvil, je pěkně nasranej, páč prej byl v Holandsku a chodili mu smsky že mě chce okrást.. to teda nevim od koho.. no tušim
No každopádně on tahá auta a přišla nabídka, tak jel.. ale moh dát aspoň vědět.. ach jo.. radši už nebuda říkat co bude.. nevim, ale sem férovej chlap a s každym jednám na rovinu a tak čekám to samý i od ostatních.. takže sem se mu teda omluvil a doufám že to nějak neovlivní kvalitu jeho práce, protože on mi to pak bude hlavně stříkat a ten lak, to má bejt prostě špica
Takže jinak se nic nemění, čeká se na klempíře až to vytáhne a udělá mi těch pár úpraviček.. pak už jen by mi měli udělat tu spojku, ale asi jim řeknu ať už na to prděj, nastříkaj to a spojku si udělám jinde.. Jo a problém, nemůžou prej nikde sehnat nádržku ostřikovače.. nemáte ji někdo?
Sakra mě tak sere že sem socka a neumim si na tu opravu vydělat.. takhle bejt závislej na někom kdo si s tebou může hrát, páč ví že prachy nemáš a když se rozhodne, tak ti to může dát až mu to zaplatíš je fakt na hovno
Věřim že kdybych ty peníze měl, už bych dva měsíce jezdil.. prachy, prachy, prachy.. fakt na hovno
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dosti zajímavý i s tím předchozím příspěvkem
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
martaz prachy budou vždycky, neboj dočkáš se autí. Vydrž. Už to bude jen chvilka. A když jsi to vydržel takovou dobu tak už to pujde samo
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to jen zlatá perleť, já nechci měňavku.. Tohle je myslim supr kombinace.. ale ještě musíme laborovat, jestli tam dát jinej odstín červený, nebo nechat tuhle originál barvu.. no uvidíme.. Maj tam asi 500 odstínů červený a já sem Váha, takže docela peklo
Jo a těch perletí je asi dvanáct druhů.. ale myslim že ta zlatá bude nejvíc gut.. uvidíme, uvidíme
Jo s tou opravou moc nepohli, páč prej nejsou díly.. poloosa jim přišla jiná, tak prej příští tejden už budou a do konce tejdne by to mělo jít k tomu klempířovi a pak už jen ten lak.. tak snad.. držte pěsti.. ach jo.. už fakt nebourám, nestojí to za to
Jo a těch perletí je asi dvanáct druhů.. ale myslim že ta zlatá bude nejvíc gut.. uvidíme, uvidíme
Jo s tou opravou moc nepohli, páč prej nejsou díly.. poloosa jim přišla jiná, tak prej příští tejden už budou a do konce tejdne by to mělo jít k tomu klempířovi a pak už jen ten lak.. tak snad.. držte pěsti.. ach jo.. už fakt nebourám, nestojí to za to
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
MartasZ nechci Tě nějak odradit od perletě, ale bejt tebou tak tam dám origo Hyundai Coupé a je jedno jestli červenou nebo nějakou jinou, a to jen proto, že kdyby se Ti nedej bože ještě někdy něco stalo, nebo by Ti do toho někdo nechtěně švihnul na parkingu dveřma a ty to chtěl opravit, tak bych si nebyl tak jistej, že seženeš ten samý odstín, přece jen se shání lépe origo lak bez nějakých přísad nebo tak něco... No jako říkám, že strejda je lakýra a už několik katových problémů měl ještě když stříkal autika...Ale je to jen čistě na tobě, je to tvé autiko, ty chceš aby to vypadalo tak jak chceš a né tak jak chtěj ostatní, je to čistě jen tvá věc...A já už končím nebo toho nenechám
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
JJ, dyť jsem psal ať si tam dáš co chceš!!! A už vím kde máš auto!!!!
Naposledy upravil(a) M.a.d.y dne 03 říj 2006, 12:18, celkem upraveno 1 x.