To že

Zájem o to bude,to nepochybně,ale kolik vozidel budou muset prodejci "nakoupit-povinně",aby uspokojili poptávku-to jsem fakt zvědav
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
A čo by si navrhol?Mr. HYUNDAI píše:Kecy, že mám něco společného sa že to je rejže a bla, bla, bla - na to jsem si za těch 19 let zvykl a hlavně už to začíná pomíjet. Ale ty kecy v návaznosti na tyhle reklamní bludy - liftback i30, teď ujedu všem atd. - to nedávám. Za těch 19 let a desítky
, které mi prošly rukama mne mnoho lidí s touhle značkou ztotožňuje. A je to skutečně obtěžující, být takhle na tapetě! I člověk, který je kamarád mého šéfa má mým prostřednictvím nějakého toho
a je si plně vědom toho, že jsem zaměstnanec jeho kamaráda, mi neustále říká "Co máte v nabídce zajímavého?" popř. "Potřebuju se k Vám objednat na servis.".
Takže mě to prostě s..e a auta za to sice nemohou, ale pokud je budeme v rámci těchto kampaní kupovat, tak se to nezmění, protože kampaně budou vypadat úspěšně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |