hezkyy chvalim! navic dobre zvoleny model hyundaie, jen co je pravdaJardaH píše:O víkendu jsem jel na výlet do Teplic a potkal jsem cestou 2 kupéčka + 1 na parkovišti u Olympie. No jo, tepličáci maj vkus
Jinak jsem si dal práci a udělal takový pozvánkový vizitky za stěrač
uličníci - street car spotter!
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: uličníci - street car spotter!
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
Jo v TP jich jezdi celkem dost :)Skoda jen ze ja uz to moje nemam :(bys potkal i me a v olympii sem v kfc sem byval taky castoJardaH píše:O víkendu jsem jel na výlet do Teplic a potkal jsem cestou 2 kupéčka + 1 na parkovišti u Olympie. No jo, tepličáci maj vkus
Jinak jsem si dal práci a udělal takový pozvánkový vizitky za stěrač
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
jo to je pravda pravidelne kolem TP potkavam Coupe 1G cerny s bilejma pruhama pres haupnu ... a jedno podobny jsem vcera potkal na ceste do prace u Lovosic
:hyu: Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 84kW r.v.1996 zelená metalíza
Seat Cordoba 1.8 červená metalíza r.v.1999 R.I.P 2010
VW Passat Variant 1.9 TDI 85kW r.v2000
Seat Cordoba 1.8 červená metalíza r.v.1999 R.I.P 2010
VW Passat Variant 1.9 TDI 85kW r.v2000
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
to je všechno daleko kurna,já chvi taky takovou pozvánku
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Sakra dnes som videl naaaadherne cierne coupe GK s Emblemami Tiburon...
Znacka BA- Sweet... Nikto odtialto?
Znacka BA- Sweet... Nikto odtialto?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
včera 10.3. jsem viděl za jedniný den 5kusů Coupé RD, jedno je teda moje . Cestou z Brna do Hradce Králové jsem viděl dva červený kusy, jeden stál na pumpě při cestě, jedno červené jelo oproti a jedno černé s xenony taky oproti a ten se s tím teda nesral, na vodě při dešti tam dobrých kilodvacet naložených měl, kousek za Litomyšlem. A cestou z HK zpět do Brna jsem potkal další jedno červený RD na plechách, přímo v Brně na silnici na Svitavy. Včera se urodilo
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To já jsem včera potkal 6 červených GK......nebo,že bych byl v garáži 7x -jo,tak kluci opravuji-7.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Ja potkavam v Brne docela casto GK , RD tech je tak 3x tolik jeste. Ted sem potkal asi pred 4ma dnama o vikendu v BRNE smer prehrada cerveny GK 2005+ a mel i Emblemy Tuscani jel naproti me nekdo odtud? Potom nejcasteji potkavam Georga co chodi snama na srazy , ten ma podobnou trasu prace domu jako ja tak toho sem videl 3 dny po sobe ,jezdi na pionyrske a smer konecnak, je poznat jednoduse Xenony 8k a T znaky vepredu. Me taky hned poznal kazdej angel eyes a ted navic me sviti predni emblem tuscani modrejma led Tak na sebe pokazde mavnem pak v brne jezdi jeste bila 2006 nebo vis moc pekne. RD tech je hromada co chvila nejaky.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
DEDe: Jsi si jistej, že to bylo 2005+? Jsem z Bystrce, takže každej den jezdím směr přehrada domů, dokonce jsem byl o víkendu i na přehradě Každopádně je to bordel, protože já jsem za 3 měsíce co mám auto potkal jen 2X GK a to jezdím po Brně každý den
Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6
- BigPAJA
- **
- Kontaktovat uživatele:
Caute lidi, vy se tam mate
Ja vidavam tak maximalne jedno cervene coupatko GK 2005+ v karvine na parkovisti pred panelakem u Tesca. Nekdo odsud? Asi marne doufam
Jinak sem tam potkam RD a tot vse
A to tu mame i fabriku hyundai ale tam korejci jezdi v i30, sonata a Tucson. Zadny coupatko
Ja vidavam tak maximalne jedno cervene coupatko GK 2005+ v karvine na parkovisti pred panelakem u Tesca. Nekdo odsud? Asi marne doufam
Jinak sem tam potkam RD a tot vse
A to tu mame i fabriku hyundai ale tam korejci jezdi v i30, sonata a Tucson. Zadny coupatko
-== BigPAJA ==-
-== Řídím svůj svět... Hyundai i30 SPORT 1,6CRDi ==-
-== Bejvavalo Hyundai Coupe 2.7 V6 ==-
-== Nově Hyundai Getz 1.1 - milášek mého miláška ==-
-== Jeste je, ale ne moje... Hyundai i30, Hyundai Elantra, Hyundai Accent ==-
-== Řídím svůj svět... Hyundai i30 SPORT 1,6CRDi ==-
-== Bejvavalo Hyundai Coupe 2.7 V6 ==-
-== Nově Hyundai Getz 1.1 - milášek mého miláška ==-
-== Jeste je, ale ne moje... Hyundai i30, Hyundai Elantra, Hyundai Accent ==-
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
a mas znak T vepredu? ja mel za to ze mel tmave svetla no reknu ti kdy sem tam jel -- potkal sem ho nebo tebe na vyjezdu na bystrc z hlavni silnice tam jak je to rozkopany tak hned jak odbocis byl sem se mrknout do obi kolik bylo hodin myslim ze mohlo byt tak nedele 11-12 cca ale mam pocit ze nemel brnenskou spz ale uz si nejsem jistej to by sis snad vsiml kdyby si me potkal i kdyz obcas taky koukam po vejrech a nevsimnu siFreeSoul píše:DEDe: Jsi si jistej, že to bylo 2005+? Jsem z Bystrce, takže každej den jezdím směr přehrada domů, dokonce jsem byl o víkendu i na přehradě Každopádně je to bordel, protože já jsem za 3 měsíce co mám auto potkal jen 2X GK a to jezdím po Brně každý den
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- black_sheep
- Moderátor
Borek píše:To já jsem včera potkal 6 červených GK......nebo,že bych byl v garáži 7x -jo,tak kluci opravuji-7.
borku ty jsi neco slavil??
I ❤ cars
Jojo mám kompletně Tuscani set ale jestli to bylo v neděli kolem 11-12 to už netuším Ale myslím, že v tu dobu jsem byl ještě doma. Tak snad se někdy střetnemDEDe píše:a mas znak T vepredu? ja mel za to ze mel tmave svetla no reknu ti kdy sem tam jel -- potkal sem ho nebo tebe na vyjezdu na bystrc z hlavni silnice tam jak je to rozkopany tak hned jak odbocis byl sem se mrknout do obi kolik bylo hodin myslim ze mohlo byt tak nedele 11-12 cca ale mam pocit ze nemel brnenskou spz ale uz si nejsem jistej to by sis snad vsiml kdyby si me potkal i kdyz obcas taky koukam po vejrech a nevsimnu siFreeSoul píše:DEDe: Jsi si jistej, že to bylo 2005+? Jsem z Bystrce, takže každej den jezdím směr přehrada domů, dokonce jsem byl o víkendu i na přehradě Každopádně je to bordel, protože já jsem za 3 měsíce co mám auto potkal jen 2X GK a to jezdím po Brně každý den
Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6