Tak dnes áca pokořil ono magickou hranici 100 000 ujetých kilometrů. Za ty necelé 2 roky, co je v mém opatrovnictví jsem s ním tedy urazil 28t km a jsem rád, že mě Hyundai Accent při výběru auta zaujal a já do něj nakonec šel. I přes všechny ty neduhy, kterými můj kousek trpí (ano, i olej 5w-50 mu chutná, ale naštěstí už míň než 5w-40 a třeba se mi na jednu nápln bez dolití podaří najet i 10t km
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
)
a teď trochu dat:
Za rok 2017 (konkrétně od března) bylo najeto 9300km se spotřebou 6,67 l/100km a bylo spáleno 657 litrů benzínu
Za rok 2018 bylo ke stavu kilometrů přičteno 15800km se spotřebou 6,63 l/100km a spáleno úctyhodných 1070 litrů benzínu
Na to, že jsem si před koupí ácy odhadl svůj roční nájezd na 13tisíc km a z toho důvodu se rozhodl pro benzínovou 1,4 (1,6 jsem nesehnal) si teď zpětně kvůli roku 2018 říkám, že jsem si měl přeci jen vzít to pověstné CRDI. Zvlášť když jsem byl v tomto roce měsíc bez ácy a najezdil 2t soukromých km s jiným vozem.
No, jsem zvědavej, jaký bude letošek, když plánuju i nějakou tu dovolenou
Přidal bych i fotku tachometru, ale z nějakého důvodu mi to píše ,,
Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation." ale tak.. každý si umíte představit pět devítek vedle sebe, ne?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)