Jak se dělá Coupe

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Odpovědět
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

No a stema koleckama je to moooc pekny ... jsem to rikal ze tomu budou sluset ...
Fakt parada MartasZ ... Dobra prace ... :wink:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Reklama

Jirka

Příspěvek od Jirka »

Nádhera... co dodat :D
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

nadherka. vyrazi to dech :)
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
branoba
*

Příspěvek od branoba »

Tak sa to teda podarilo. Pekné
New SF 2007 2,2 VGT Elegance AT 7miest čierna koža
predtím PEUGEOT 406 2,0 Hdi Break ST
predtím PEUGEOT 806 1,9 TD ST 8miest
predtím PEUGEOT Partner 1,9 D
predtím Škoda Felícia 1,3 LX
Karlos

Příspěvek od Karlos »

Tedan MartasZ, to je nadhera. Je az neuveritelny co vsechno ste za tech par dni stihli ve dvou :wink: Krasny Coupe 8) a navic si nam tu vytvoril pekny a poucny serial, ktery sem sledoval kazdy den jak nejakou telenovelu :lol:
Jirka

Příspěvek od Jirka »

A zrcátka budou lepší fakt stříbrný :wink:
Obrázek Obrázek
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
peety
**

coupe bombonek...............

Příspěvek od peety »

Je zvláštní ale, fakt to má štávu...... :lol: Je k sežrání.
PEETYObrázek
XMira

Příspěvek od XMira »

Tak myslim, ze tady mame dalsiho adepta na udeleni pochvaly pred nastoupenym Hyundaiclubem :D Neveril bych, co vsechno se da v tak kratkym case zvladnout a s jakym vysledkem!!!!

BTW: Martasz, prijimas objednavky? Potreboval bych pres weekend prebarvit par aut :wink:
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Teda pánové.. vůbec sem nečekal, že se dočkám až takových reakcí.. musim se přiznat, k tomu všemu, jak se mi to auto šíleně líbí mě tohle hřeje ještě víc.. tak snad nezpychnu :-)
Musim reagovat na některý příspěvky

Josef: Jasně že si pamatuju.. neboj.. na to se zapomenout nedá.. a vzhledem k tomu, co mě to stálo nervů atd.. si myslim, že jsem poučenej až až a tohle zlatíčko už si teď budu jen hýčkat :-)

Jirka: Chlape dík.. dycky sem si myslel, že mě moc nemusíš, ale zdání klame.. doufám že na Moravě pokecáme ;) A fakt si se trefil.. nenastříkal sem to takhle, abych moh někde házet machry, nebo se vytahovat, ale proto, že je to moje láska jediná a timhle sem si splnil další sen a jsem v sedmym nebi.. fakt :-) :oops: :P :twisted:

Tiburon FX: Co dodat.. máš jako vždy pravdu ;) Navíc si ji sem vnesl takovym nenásilnym způsobem, jak to umíš jen ty :D No v Praze pokecáme ;)

Jirka: S tim kitováním máš pravdu.. budem muset ještě sundat podběhy a všechno odrezit a vystříkat plastizolem.. hlavně že sme o tom se Standou mluvili celý tři dny a nakonec se na to zapomělo :oops:

Vipe: Ruce už se pomalu vracej do normálu.. ale ještě si vlastně užijou při rozlešťování :-)
Urkitě pokecáme na Moravě.. teď už tam prostě dorazit musim :D

No jinak se omlouvám Hujerovi že sem mu způsobil mírné zažívací potíže a ostatním za to strašný napínání.. ale myslim si, že se to čekání vyplatilo :-)
Včera sem fakt nestíhal.. jak vidno.. nasadil sem křídlo, přifrčel domů, vzal kola, nasadil je s kámošem a bylo půl pátý.. máma ještě chtěla něco ve městě, tak sem se tam stavil, cestou zpět sem navštívil kámoše kterej mi přímo na ulici udělal ty nádherný fotky a frčel sem domů, vzal si věci a mazal do práce.. všechno bylo jen tak tak :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Jirka píše:A zrcátka budou lepší fakt stříbrný :wink:
Obrázek Obrázek
Tak uvidíme.. ono než se nějaký dobrý seženou, to ještě potrvá.. já furt nevim.. přijde mi, že ty stříbrný budou moc výrazný.. ta červená je taková decentnější :D Ale zas jsou už ve vejšce tý stříbrný, takže by měli bejt střírbný.. no nevim...
Je tu myslim Dráčeq, ten by mi to moh ukázat ve Photoshopu?
102kW G4GF
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

chápu že řešíš takový dilema....asi bych taky nevěděl jestli do červena nebo do stříbrna, ale v tý stříbrný to tam bude asi přirozenější....a nebo kup takový ty pochromovaný....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Tiburon_FX píše:chápu že řešíš takový dilema....asi bych taky nevěděl jestli do červena nebo do stříbrna, ale v tý stříbrný to tam bude asi přirozenější....a nebo kup takový ty pochromovaný....
Neeee.. fuuuuj.. pochromovaný fakt ne.. to by bylo opravdu jak pěst na oko :-(
102kW G4GF
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

MartasZ píše:
Tiburon_FX píše:chápu že řešíš takový dilema....asi bych taky nevěděl jestli do červena nebo do stříbrna, ale v tý stříbrný to tam bude asi přirozenější....a nebo kup takový ty pochromovaný....
Neeee.. fuuuuj.. pochromovaný fakt ne.. to by bylo opravdu jak pěst na oko :-(
:D heh, no tak to asi jo no! snažim se něco vymyslet, ale všechno sou to blbosti, třeba černý by zas splynuly s tmavejma foliema....ale zas na druhou stranu černý zrcátka působěj lacině....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Tiburon_FX píše: :D heh, no tak to asi jo no! snažim se něco vymyslet, ale všechno sou to blbosti, třeba černý by zas splynuly s tmavejma foliema....ale zas na druhou stranu černý zrcátka působěj lacině....
V pohodě.. nejsou to blbosti a každej názor je vítanej.. jen jde o to, že na autě nic chromovýho nejni a ty zrcátka by byly hrozně výrazný.. a když mluvíš o těch foliích, tak právě přemejšlim místo o černých spíš o stříbrných :D
102kW G4GF
Obrázek
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

MartasZ píše: Je tu myslim Dráčeq, ten by mi to moh ukázat ve Photoshopu?
Jojo, byl jsem na dovči a zrovna jsem dohltal tenhle 10stránkový seriál :shock: 8) Opravdu nádhera - to auto nemá chybu. A navíc - udělal sis ho (skoro) sám, to je na tom to nejcennější. A ty fotky máš tady - není to nic moc, mají dost malé rozlišení a navíc jsem to dělal fakt narychlo :oops: , kdybys mi poslal originál, daly by se dělat větší kouzla :lol: 8)
Obrázek Obrázek
kromě té ↑ stříbrné ↑ jsem zkusil ještě i ↑ černou ↑ variantu :wink:
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Odpovědět

Zpět na „Fotky & Videa“