Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Tak myslim, ze tady mame dalsiho adepta na udeleni pochvaly pred nastoupenym Hyundaiclubem Neveril bych, co vsechno se da v tak kratkym case zvladnout a s jakym vysledkem!!!!
BTW: Martasz, prijimas objednavky? Potreboval bych pres weekend prebarvit par aut
BTW: Martasz, prijimas objednavky? Potreboval bych pres weekend prebarvit par aut
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda pánové.. vůbec sem nečekal, že se dočkám až takových reakcí.. musim se přiznat, k tomu všemu, jak se mi to auto šíleně líbí mě tohle hřeje ještě víc.. tak snad nezpychnu
Musim reagovat na některý příspěvky
Josef: Jasně že si pamatuju.. neboj.. na to se zapomenout nedá.. a vzhledem k tomu, co mě to stálo nervů atd.. si myslim, že jsem poučenej až až a tohle zlatíčko už si teď budu jen hýčkat
Jirka: Chlape dík.. dycky sem si myslel, že mě moc nemusíš, ale zdání klame.. doufám že na Moravě pokecáme A fakt si se trefil.. nenastříkal sem to takhle, abych moh někde házet machry, nebo se vytahovat, ale proto, že je to moje láska jediná a timhle sem si splnil další sen a jsem v sedmym nebi.. fakt
Tiburon FX: Co dodat.. máš jako vždy pravdu Navíc si ji sem vnesl takovym nenásilnym způsobem, jak to umíš jen ty No v Praze pokecáme
Jirka: S tim kitováním máš pravdu.. budem muset ještě sundat podběhy a všechno odrezit a vystříkat plastizolem.. hlavně že sme o tom se Standou mluvili celý tři dny a nakonec se na to zapomělo
Vipe: Ruce už se pomalu vracej do normálu.. ale ještě si vlastně užijou při rozlešťování
Urkitě pokecáme na Moravě.. teď už tam prostě dorazit musim
No jinak se omlouvám Hujerovi že sem mu způsobil mírné zažívací potíže a ostatním za to strašný napínání.. ale myslim si, že se to čekání vyplatilo
Včera sem fakt nestíhal.. jak vidno.. nasadil sem křídlo, přifrčel domů, vzal kola, nasadil je s kámošem a bylo půl pátý.. máma ještě chtěla něco ve městě, tak sem se tam stavil, cestou zpět sem navštívil kámoše kterej mi přímo na ulici udělal ty nádherný fotky a frčel sem domů, vzal si věci a mazal do práce.. všechno bylo jen tak tak
Musim reagovat na některý příspěvky
Josef: Jasně že si pamatuju.. neboj.. na to se zapomenout nedá.. a vzhledem k tomu, co mě to stálo nervů atd.. si myslim, že jsem poučenej až až a tohle zlatíčko už si teď budu jen hýčkat
Jirka: Chlape dík.. dycky sem si myslel, že mě moc nemusíš, ale zdání klame.. doufám že na Moravě pokecáme A fakt si se trefil.. nenastříkal sem to takhle, abych moh někde házet machry, nebo se vytahovat, ale proto, že je to moje láska jediná a timhle sem si splnil další sen a jsem v sedmym nebi.. fakt
Tiburon FX: Co dodat.. máš jako vždy pravdu Navíc si ji sem vnesl takovym nenásilnym způsobem, jak to umíš jen ty No v Praze pokecáme
Jirka: S tim kitováním máš pravdu.. budem muset ještě sundat podběhy a všechno odrezit a vystříkat plastizolem.. hlavně že sme o tom se Standou mluvili celý tři dny a nakonec se na to zapomělo
Vipe: Ruce už se pomalu vracej do normálu.. ale ještě si vlastně užijou při rozlešťování
Urkitě pokecáme na Moravě.. teď už tam prostě dorazit musim
No jinak se omlouvám Hujerovi že sem mu způsobil mírné zažívací potíže a ostatním za to strašný napínání.. ale myslim si, že se to čekání vyplatilo
Včera sem fakt nestíhal.. jak vidno.. nasadil sem křídlo, přifrčel domů, vzal kola, nasadil je s kámošem a bylo půl pátý.. máma ještě chtěla něco ve městě, tak sem se tam stavil, cestou zpět sem navštívil kámoše kterej mi přímo na ulici udělal ty nádherný fotky a frčel sem domů, vzal si věci a mazal do práce.. všechno bylo jen tak tak
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uvidíme.. ono než se nějaký dobrý seženou, to ještě potrvá.. já furt nevim.. přijde mi, že ty stříbrný budou moc výrazný.. ta červená je taková decentnější Ale zas jsou už ve vejšce tý stříbrný, takže by měli bejt střírbný.. no nevim...
Je tu myslim Dráčeq, ten by mi to moh ukázat ve Photoshopu?
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
heh, no tak to asi jo no! snažim se něco vymyslet, ale všechno sou to blbosti, třeba černý by zas splynuly s tmavejma foliema....ale zas na druhou stranu černý zrcátka působěj lacině....MartasZ píše:Neeee.. fuuuuj.. pochromovaný fakt ne.. to by bylo opravdu jak pěst na okoTiburon_FX píše:chápu že řešíš takový dilema....asi bych taky nevěděl jestli do červena nebo do stříbrna, ale v tý stříbrný to tam bude asi přirozenější....a nebo kup takový ty pochromovaný....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
-
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě.. nejsou to blbosti a každej názor je vítanej.. jen jde o to, že na autě nic chromovýho nejni a ty zrcátka by byly hrozně výrazný.. a když mluvíš o těch foliích, tak právě přemejšlim místo o černých spíš o stříbrnýchTiburon_FX píše: heh, no tak to asi jo no! snažim se něco vymyslet, ale všechno sou to blbosti, třeba černý by zas splynuly s tmavejma foliema....ale zas na druhou stranu černý zrcátka působěj lacině....
Jojo, byl jsem na dovči a zrovna jsem dohltal tenhle 10stránkový seriál Opravdu nádhera - to auto nemá chybu. A navíc - udělal sis ho (skoro) sám, to je na tom to nejcennější. A ty fotky máš tady - není to nic moc, mají dost malé rozlišení a navíc jsem to dělal fakt narychlo , kdybys mi poslal originál, daly by se dělat větší kouzlaMartasZ píše: Je tu myslim Dráčeq, ten by mi to moh ukázat ve Photoshopu?
kromě té ↑ stříbrné ↑ jsem zkusil ještě i ↑ černou ↑ variantu
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI