Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nasadit jdou lépe, protože už vím, jak na to. Jinak vyprání se na nich nijak nepodepsalo. Jsou stále jako originální sedačky.SlavoRK píše:Zdravím, tuším Rudolf mal tieto poťahy a túto kombináciu farieb prvý na fóre (aj ja mám čierno - šedé). A vyzerajú po roku a pol stále stejne.
Len by ma zaujímalo- predpokladám, že ani po vypraní nie je s nimi žiaden problém, keď sa tu spomína, že idú nasadiť ešte lepšie... ?
Potahy jsou i ze zadní strany zadních sedadel. Tedy žádné gumičky. Naprosto profesionální.slabostka píše:Ja mám na getzovi poťahy od Abeny a musím povedať že je to taký low end. Látka a pod ňou molitan ktorý sa iste po pár rokoch začne droliť ale mám dotaz- majú tie od f. mad to hlúpe upínanie kovovými S sponkami ako tie od Abeny? Alebo je to bez úchytiek- len nasúkane? Je to otrasná vec keď človek dvihne piate dvere a vidí x gumičiek pospájaných S sponkami na zadnej strane sedadiel vzadu.
slabostka píše:Ja mám na getzovi poťahy od Abeny a musím povedať že je to taký low end. Látka a pod ňou molitan ktorý sa iste po pár rokoch začne droliť ale mám dotaz- majú tie od f. mad to hlúpe upínanie kovovými S sponkami ako tie od Abeny? Alebo je to bez úchytiek- len nasúkane? Je to otrasná vec keď človek dvihne piate dvere a vidí x gumičiek pospájaných S sponkami na zadnej strane sedadiel vzadu.
A od jaké firmy je budeš mít ?? Snad ne od Abeny ..... protože to bylo něco strašnýho ...jarik65 píše: Tak dneska objednány potahy cena 2 900+200kč za nasazení pak nahodím foto
Vilda píše:Už teďka jsem zvědavej jak budou vypadatjá o potazích začínám uvažovat znova taky ... přece jen pejsek, už na zadních sedadlech odvedl svou práci a začínaji lehce měnit barvu ..
ale já koupim potahy od MADU, už jsem je taky viděl na vlastní oči a jsou prostě špičkový ..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |