![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tož tak
Moderátoři: Martun, Moderátoři
mazda2 a yaris su prtave auta do ktorych by som urcite nenarval kocik batozinu 2 sedacky 2 deti a 2 dospelych.cermil píše:Zdravím všetkých "spokojných" majiteľov Accentu.
Dal som si tu námahu prečítať všetkých 97 strán tohto vášho v skutku zaujímavého fóra. Miestami to bolo veľmi príjmné a naopak chvíľkou som mal chuť sa na to vykašlať, ale nedalo mi. Nie som typ človeka, ktorý súdi deň pred večerou.
Aj keď je pravda, že vášmu vymieňaniu si skúsenosti, nie je určite ani zďaleka koniec.
Môj záver z toho čo som si prečítal o vašich autách:
(inak som si názor nevytváral a ani, zatiaľ, nechcem)
Accent ma určite dobrý motor (1,5CRDi, benzín - o tom sa tu písalo málo chvály), lenže na niečom sa šetriť muselo.
Takže, mňa ste nepresvedčili (aj to bol dôvod prečo som si prečítal všetkých 97 strán, chcel som sa stať jedním s tích čo tu šťastní písali o kúpe svojho Acce) nevišlo to.
Ešte jedno mám na srdci. Vašou veľkou zbraňou je, že za takú cenu si nič lepšie nekúpite. Starší vlastníci Acce možno nemali na výber (to neviem isto), ale mi dnešný potencionální kupci noveho auta, na výber určite máme.
Ja si radšej doložím 30 tis. a mám napr. Yarisa, teraz už aj Mazdu2. Pretože Japonci sú s kvalitou úplne inde.
S tymto sa da ciastocne suhlasit - v minulosti bol mensi vyber modelov aut. Dnes (2007) je to ine. Napriek velkym moznostiam vyberu som skoncil pri mojom "chrochtacikovi"cermil píše:...Ešte jedno mám na srdci. Vašou veľkou zbraňou je, že za takú cenu si nič lepšie nekúpite. Starší vlastníci Acce možno nemali na výber (to neviem isto), ale mi dnešný potencionální kupci noveho auta, na výber určite máme.
Ja si radšej doložím 30 tis. a mám napr. Yarisa, teraz už aj Mazdu2. Pretože Japonci sú s kvalitou úplne inde.
cermil píše:Zdravím všetkých "spokojných" majiteľov Accentu.
Dal som si tu námahu prečítať všetkých 97 strán tohto vášho v skutku zaujímavého fóra. Miestami to bolo veľmi príjmné a naopak chvíľkou som mal chuť sa na to vykašlať, ale nedalo mi. Nie som typ človeka, ktorý súdi deň pred večerou.
Aj keď je pravda, že vášmu vymieňaniu si skúsenosti, nie je určite ani zďaleka koniec.
Môj záver z toho čo som si prečítal o vašich autách:
(inak som si názor nevytváral a ani, zatiaľ, nechcem)
Accent ma určite dobrý motor (1,5CRDi, benzín - o tom sa tu písalo málo chvály), lenže na niečom sa šetriť muselo.
Takže, mňa ste nepresvedčili (aj to bol dôvod prečo som si prečítal všetkých 97 strán, chcel som sa stať jedním s tích čo tu šťastní písali o kúpe svojho Acce) nevišlo to.
Ešte jedno mám na srdci. Vašou veľkou zbraňou je, že za takú cenu si nič lepšie nekúpite. Starší vlastníci Acce možno nemali na výber (to neviem isto), ale mi dnešný potencionální kupci noveho auta, na výber určite máme.
U toho Fiatu bych se asi hodně bál kvality, přece jen s tím v minulosti - a to i velmi nedávné - velké problémy. A popravdě: po projižďce ve Stilu mohu prohlásit, ža Favorit je komfortní kočár se skvělými sedadly, tichým a kultivovavým chodem a naprosto bez zápachurybana1 píše:btw ta Linea je fakt celkom zaujimava
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |