Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
tyhle veci jsou na jedny pojistce i na scoupe, v pojistkovy skrince..Hardcam píše:Dneska jsem zasupoval radio, slysel jsem takovy cvaknuti, jak kdyz prdce pojistka..radio neslo zapnout, prestaly jit hodiny, nesviti topeni, a stropni svetla...pojistky v pojistkovy skrini jsou v poradku, pojistka na radiu taky, v prostoru kolem radia byla jedna pojistka - taky v poradku. Kdyz odpipam alarm, hlasi chybu..nevim si rady...co vy?
black_sheep píše:tyhle veci jsou na jedny pojistce i na scoupe, v pojistkovy skrince..Hardcam píše:Dneska jsem zasupoval radio, slysel jsem takovy cvaknuti, jak kdyz prdce pojistka..radio neslo zapnout, prestaly jit hodiny, nesviti topeni, a stropni svetla...pojistky v pojistkovy skrini jsou v poradku, pojistka na radiu taky, v prostoru kolem radia byla jedna pojistka - taky v poradku. Kdyz odpipam alarm, hlasi chybu..nevim si rady...co vy?
No jak komu.Mě funguje možná jen ta elektrárna a motor (ten kdoví jestli) zbytek je namaděruivan.raffai@seznam.cz píše:To se to s měje když nám to funguje!!Rasty píše:Nebo to nehledej a já ti pošlu celou elektrárnu z mé nabourané lantryať to nemusíš hledat. Nebo zaplať poštovný a já ti pošlu celý auto
![]()
![]()
No vidíš že to byla 10ka. A jakej způsob si použil.Měřák nebo okoHardcam píše:Klucii, moc Vam dekuju, bylo to ono...uz se tam par pojistek menilo, 2 byly jiny a jedna 10A byla ta prdla..vse funguje tak, jak ma...
tady je obrazek..jeste je tam jedno policko pro pojistku, nevite, k cemu by mohla byt? Popr. mam tam 10A vrazit?
JejdaHardcam píše:Klucii, moc Vam dekuju, bylo to ono...uz se tam par pojistek menilo, 2 byly jiny a jedna 10A byla ta prdla..vse funguje tak, jak ma...
tady je obrazek..jeste je tam jedno policko pro pojistku, nevite, k cemu by mohla byt? Popr. mam tam 10A vrazit?
omyl na těhotenským testu máš buď jednu čárku (ok) nebo dvě čárky (kupuj kočárek)Hardcam píše:Tak to nevim, Ivane, to bych musel zase jit dolu..omrknu to na svetle, ted mi pomahal telefon...
Rasty: bylo to jednoduchy, hned ta prvni, co jsem vytahl, byla ta blba a ten dratek v ni ani nebyl...je to takova ta nepruhledna, kdyz se na ni podivas z vrchu, tak tam bud dratek je a nebo ni..je to jak tehotenskej test, bud tam carka je a nebo ne:D
Tyhle jsem ještě nikde neviděl!!Romcis píše:Tyjo kdyz sme u tech bajonetovych pojistek....to jsou ty na proud radove 30,40,50 A ze jo? Kde se daj normalne koupit?v 2 mototechnach uz na me cumeli jak brka! a pac nejakej koumak sem si vsimnul mi tam strcil misto 30A, 50A!!!Ma tam byt 30A - do okruhy Ignition (neco) - zapalovani![]()
No nevim co si mam o tom myslet......
v pravem u baterky? ja mam tu krabicku vlevo vedle nalevky pro ostrikovac..!ivan.raffai@seznam.cz píše:Tyhle jsem ještě nikde neviděl!!Romcis píše:Tyjo kdyz sme u tech bajonetovych pojistek....to jsou ty na proud radove 30,40,50 A ze jo? Kde se daj normalne koupit?v 2 mototechnach uz na me cumeli jak brka! a pac nejakej koumak sem si vsimnul mi tam strcil misto 30A, 50A!!!Ma tam byt 30A - do okruhy Ignition (neco) - zapalovani![]()
No nevim co si mam o tom myslet......
Takže asi origo Hyundai!!
Co se týče těch pojistek,tak to máš na mysli, v tom kastlíku na pravém boku nebo přímo u baterky?![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |