mirpie píše:Dracik :Neviete mi niekto poradit ze asi co by to mohlo byt... ??
ahoj, zkontroluj, jak moc jsou dotažené šrouby na daném kole. Pokud to bouchá doprava, bud je v hájí levý homokloub, nebo jen blbě nasazené a dotažené kolo. Měl jsem stejný problém přes léto, kdy jezdím na elektronech, ale nejsou origo hyundai. Mám je na středicích kroužkách a hlavně neměly z výroby to vybrání pro hlavy šroubů, co trčí z náboje, aby disk dobře dosedl na náboj. Jedna drážka nebyla přesně udělaná a stačilo kolo přesadit o 90° a problém byl na světě. Měl jsem to v servisu na výměnu pravého ramenního čepu a zapomněl jsem jim říct, at to kolo nasadí tak jak bylo. Vyjel jsem ze servisu, vše ok a pak postupně se začaly ozývat rany (u mě do levé zatáčky, měli sundané pravé kolo) a začal vibrovat volanat, jak to kolo už nebylo kolmo vůči ose náboje. Stačilo zastavit, zvednout to, sundat, přesadit a dotáhnout. Ted v zimě budu mít čas ty drážky udělat rovnoměrně pro všechny šrouby.
nový stojí kolem 3,5tis kč takže bych šel asi do nového
To tvůj problém asi nebude, ale úplně stačí, abys měl jen špatně dotažené šrouby. Když to nebude ono, asi homokinetický kloub. Tam by pak bylo nejlevnějí řešení koupit celou jetou poloosu.
Zvuk jako kdyz se dre kov o kov od predniho kola.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- vaisman
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk jako kdyz se dre kov o kov od predniho kola.
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
- Reklama