Vymena oleje v prevodovce
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
safra ja vsecko nak moc resim.. vono me to pak zase na chvili pusti, to ted po tom co jsem vymenil termostat, tak jsem meril meril ale jezdil opatrne, no a ted zase pridal takze zmena temer zadna, uvidime v lete, to zase z jara budu pocitat jak divej..g-test píše:Proste je k dispozici...Clovece Ty jsi opravdu nejak vysazanej na tu svoji spotrebu... Me to ted zere 9-10 takze to ani nejak neresim...Sonata to mela stejne...
Tak jsem se dnes dozvedel,ze garaze ve kterych strejc dela budou asi za rok volny...Konci s tim a prisla nabidka,ze bych si ty prostory mohl pronajmout za smesny peniz a snad i s vybavenim...Premyslim,ze si otevru Hyundai self-service...
Lantra GLS 94´ 1.6i 16V DOHC, 114 HP
Sluzebni:
Renault Master 06' 2.5 Dci
Renault Clio 04',1.2 8V
Sluzebni:
Renault Master 06' 2.5 Dci
Renault Clio 04',1.2 8V
to zni slibne, skoda ze to je tak daleko, pac bych vedel o hodne lidech co by se tam ukazali..g-test píše:Tak jsem se dnes dozvedel,ze garaze ve kterych strejc dela budou asi za rok volny...Konci s tim a prisla nabidka,ze bych si ty prostory mohl pronajmout za smesny peniz a snad i s vybavenim...Premyslim,ze si otevru Hyundai self-service...
olej
Čauky
Jak dostat olej do převodovky jsem pochopil a z obrázku je to zřejmé, ale kde najdu vypouštáK
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Čauky
Právě jsem se vrátil z garaže kde jsem vyměnil motorovej olej a chtěl jsem i olej v převodovce. Nemohl jsem povolit kontrolní šroub. Je to 17 hlava,ale riskovat stržení se mi něchtělo. Nechám to na servis až budou měnit spojku a bude převodovka venku ať si poradí
Právě jsem se vrátil z garaže kde jsem vyměnil motorovej olej a chtěl jsem i olej v převodovce. Nemohl jsem povolit kontrolní šroub. Je to 17 hlava,ale riskovat stržení se mi něchtělo. Nechám to na servis až budou měnit spojku a bude převodovka venku ať si poradí
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Re: olej
Nechci být nějaký drzí, ale Ivan ti to jasně napsal tak se kukni na tu levou stranu. Taky se ho chystám měnit a jsu zvědavý jak to půjde povolit, když kažký s tím má problém tak já asi nebudu vyjímka, ale aspoň to zkusím a hodlám tam dát olej značky Sunoko API GL-4 ten jsem našel jako doporučený a jeho cena je 375kč za litr a vejde se ho tam přesně 2.15 litru.Mates píše:Čauky
Jak dostat olej do převodovky jsem pochopil a z obrázku je to zřejmé, ale kde najdu vypouštáK
Výměna oleje v převodovce
Beru na vědomí. To je potom pohoda, když můžeš jen kuknout do garáže třeba pod kapotu nebo pod auto. Já mám garage 500 m od bydliště tak to je o něco horší. Jinak veškeré výměny na které si troufnu dělám u našich pod návratím kde v zimě je 12 stupňů, což je v poho.Ale není nad denní světlo aMates píše:Jasně že to popsal Ivan dobře, ale našel jsem to až když jsem si vlezl pod auto.
teplo venku.
- Kontaktovat uživatele:
tak co jsem se díval tak nehypoidní olej snad ani není, možná se pletu ale hypoidní jsou pro namáhané části tak to převodovka určitě je.Používá se také do diferáků a kardanů na motorky.Tak bych volil nehypoidní.Pokud je to jinak tak mě klidně opravte a ještě si radši počkej na více názorů od ostatních. Nikdo nejsme dokonalí.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: