Ale naštěstí už je to Allright

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
....vsechno se da... elektrika je svine... kdyz blbne, je to horsi, nez podebrana pata... Jestli je pokles, tak ti ta civka da tak leda prd...ivan píše:Přechlastávat se to může jen v případě,že zapalovací svíčky a nebo zapal.kabely,dávaly špatnou jiskru!!!Čtyřbodový vstřikování se nedá přechlastat,maximálně Ti nespálený benzín bouchne v katalyzátoru!!!Felotron píše:to vypada, jako by se to prechlastavalo...
Anebo zapalovací cívka mrazy jim nesvědčí!!A pak taky jednou dá a jednou ne!! A jak Ti to startuje g-test???
Ha!!!Tak Ty tam máš servomotor volnoběhu!!(krokový motůrek)!!g-test píše:No a krokovy moturek mi taky nejak nefunguje...vyndal jsem ho a napojil na zdroj nefachal...Skrtici klapka je zasekla a na volnobeh drzi 1000-1100 ot/min.A ten uz mam doma taktez...se fakt na to asi budu muset vrhnout.Palivovej filtr jsem menil,ackoliv nebylo potreba.
Jasně,to je svatá pravda a ještě jednou se omlouvám,ale má tu vlastněFelotron píše:....vsechno se da... elektrika je svine... kdyz blbne, je to horsi, nez podebrana pata... Jestli je pokles, tak ti ta civka da tak leda prd...ivan píše:Přechlastávat se to může jen v případě,že zapalovací svíčky a nebo zapal.kabely,dávaly špatnou jiskru!!!Čtyřbodový vstřikování se nedá přechlastat,maximálně Ti nespálený benzín bouchne v katalyzátoru!!!Felotron píše:to vypada, jako by se to prechlastavalo...
Anebo zapalovací cívka mrazy jim nesvědčí!!A pak taky jednou dá a jednou ne!! A jak Ti to startuje g-test???
Já taky ne,dneska je to už předpotopní věc a ještě poruchová!!!Felotron píše:Kurna Ivane, co nazor, to moznost! Nic se nedeje...
Ono je to zly v tom, ze je to pres eklektriku. Pak cert vi, co se kde deje...
Mozna by nebylo od veci vzit multimetr a pro zajimavost zjistit, kolik tam ma voltiku.
Stejne nechapu, proc to na ty auta nadavaj. Ja bych chtel tlak a teplotu oleje, teplotu vody a jeste napeti v siti... Pak poznam hned, jestli neco odchazi. Holt zase by nas ty auta staly o neco vic
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |