Ja ho na aute jeste nemam ja ho koupil a pak nez sem to tak dal sem zjistil ze je to supr osvetleni na ruzne parby ,silvestr a tak a vsichni mi rikaj at to na auto nedavam a necham na tyhle akcicky takze jeste nevim jestli to tam dam. Je fakt ze clovek by to zapl malokdy spis jen z frajeriny. Jinak mam asi tytoHaer píše:A jo, tak u jinych veci, to byvaji odlisne postupy, tam taky postupuju jinak
Jake mas podsviceni podvozku? Osobne se mi nelibi, asi proto, ze ty, ktere jsem zatim videl, tak vypadaly jak od komediantu. To bych u Tveho zihadla necekal, zdalo se mi, ze se ho snazis drzet elegantni bez preplacani.
Jeste poznamka z jineho soudku. Dneska rano cestou do prace jsem potkal dodavku, ktera mela v celni masce ruzne rozhazenych asi 8 bilych LED pasku. Vypadalo to desne, asi jako kdyby to delal Homer Simpson a rikal si pritom - "a sem, a tady, a tady taky, tady to jeste nesviti dost, a sem ..."
http://reviloshop.cz/store/goods_JOM-22 ... -auto.html
ale uz si nejsem jist jestli uplne presne kazdopadne je to led multikolor cca 255 diod. Na parby je tam dobrej hlavne ten rezim ze to blika do hudby a jeste meni barvy soucasne celkem asi 56 kombinaci. Jako sviti to fakt tak moc ze si to moc pod autem predstavit nedokazu
Jinak v te celni masce sem videl auto vcera mel to na nejaky oktavce tusim a presne jak rikas asi 6 pohazenych diod dokonce modrych vypadalo to dost divne jako by mu tam spadl nejakej svitici bordel
ja bych ted chtel dat to sviceni do zeber bud nejakou trubku nebo pasek tam dat a pak me zaujaly ty prahy se sviticim napisem to bych asi zapojil na dvere aby to svitilo pri otevrenych dverich.
a jeste mam doma ten znak s led podsvicenim to sem tu kdysi taky posilal no a pak je hodne slabe svetlo v kufru tam bych to videl na nejaky pasky taky takze je to ho dost