Brzdy - big brake kit kdmstuff

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdy - big brake kit kdmstuff

Příspěvek od dantasik »

DEDe píše:
laxo18 píše:pri 340 dolaroch budes musiet zaplatit to clo aj ked ti napisu na balik gift s mensou cenou tak ty nebudes vediet kolko mas zaplatit a colnik bude chciet vidiet od toho fakturu
a jak oni poznaji ze to ma hodnotu 340 dolaru kdyz tam bude napsane jen gift? Nekdy to posilaji jako gift a nekdy tam daji daleko mensi ceny , ze SFR k tomu fakturu neposilaj jedine ze by to byl ten papir s korejskyma znakama :)) Vsak me ted prisly rozvody za 300 dolaru a ani dan ani clo sem neplatil a je to asi treti balik v cena kolem 5tis. ale na slovensku to muze byt jine to je vec druha u nas jsou limity mozna vetsi a asi to vic pousti.

Oni ti poslou dopis jak pise laxo a musis poslat vyjadreni co je v baliku, a vypis s paypal nebo faktura nebo vypis uctu o transakci.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Reklama

DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

to je pech tak u nas mensi balicky proste pousti dantasik hold mel megabalik tak neprosel ja mel zatim stesti a nic mi z celnice nikdy neprislo a to sem tak 5 balicku uz mel
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Pikolik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pikolik »

citace: Brzdy jsou opravdu lepsi, i kdyz mozna ze to bude jen muj pocit protoze jsem mel uz dost sjety desky tak to uz nebylo asi onco Nicmene kdyz jsem zkousel 3x za sebou brzdit ze 160 na 0 tak pokazdy to bylo cca stejny. Se seriovkama kdyz jsme jezdili na autodromu sli po 2-3kolech brdy do kytek. Zde prikladam par fotek pro predstavu

Vypada to dobre :) na jakym autodromu jezdite?? Docela bych to chtel nekdy videt, jak tam svistite :) Nebo nemas nejaky video odtud ? :)
Hyudai coupe 97' 2.0 -102 kW - My darling

Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dantasik »

Pikolik píše:citace: Brzdy jsou opravdu lepsi, i kdyz mozna ze to bude jen muj pocit protoze jsem mel uz dost sjety desky tak to uz nebylo asi onco Nicmene kdyz jsem zkousel 3x za sebou brzdit ze 160 na 0 tak pokazdy to bylo cca stejny. Se seriovkama kdyz jsme jezdili na autodromu sli po 2-3kolech brdy do kytek. Zde prikladam par fotek pro predstavu

Vypada to dobre :) na jakym autodromu jezdite?? Docela bych to chtel nekdy videt, jak tam svistite :) Nebo nemas nejaky video odtud ? :)
Byl den otevrenych dveri na autodromu Most :)Video mam ale musim jeste prehrat z kamery do PC
dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dantasik »

DEDe píše:to je pech tak u nas mensi balicky proste pousti dantasik hold mel megabalik tak neprosel ja mel zatim stesti a nic mi z celnice nikdy neprislo a to sem tak 5 balicku uz mel

Jde podle me o Kg a co uvidi na scanneru. Ono ty prahy a angely tak velky nejsou. Ale proste ty brzdy jsou opravdu tezke. Me taky 2baliky prosli bez cla a dph. Ale todle proste zastavili.
shwaara

Příspěvek od shwaara »

dantasik píše:
shwaara píše:
Jerry159 píše:Na kolik tě to vyšlo ??? a kde pracuješ?? chci pracovat tam kde ty aby na to taky měl :D :D :lol:
Jo, pridavam se k dotazu. Presne tohle bych potreboval na Sonatu.

Na sonatu prave nesedeli. Ja to teda nevidel nechaval jsem to delat v origo H servisu. Rikali ze ten trmen je na jinej prumer kotouce ze to tam pak nesedeji ta desticka na cele plose. Ale jak rikam nevidel jsem to a dalsi vec je ta ze pak koncis s 16" kolama. Ty uz tam pak nedas. Musis mit pak jedine 17"
Tak to budu muset sehnat neco jineho:)
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dantasik »

Shawa: ted koukam ze ty mas jinaci model sonaty nez ja. Takze mozna by ti tam pasovali. Ale zarucit to asi nemuzu:)me je divny ze by sedeli kotouce z coupe na sonatu a tydle derovane ne. nevim jak rikam u toho jsem nebyl ale na tydle brzdy je zapotrebi 17" min. 16tky se nevejdou
shwaara

Příspěvek od shwaara »

stejne mam 16" :)
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
Odpovědět

Zpět na „COUPE“