Kamil píše:Jestli má airbagy,tak tam jsou dvě pojistky.A jestli ještě nezačaly svítit,tak bych se moc divil,(Mě stačilo,aby se mi rozsvítila kontrolka airbagu při výměně osvětlení v palubovce.Měl jsem zapnuté zapalování,prtože jsem to měnil za diody.)tak doporučuji vypnout zapalování,popřípadě odpojit -pól od baterie,vytáhnout ty dvě pojistky a pak můžeš dělat pokusy při zapnuté elektrice,protože výmaz chyby v registru řídící jednotky stojí asi 500 kč.Ale jestli nemáš airbagy,tak to co tady píšu není důležité.Rybář píše:Možná, že ano. Mně kvůli jedné té pojistce nefungovalo vnitřní osvětlení a světlo v kufru. Ale bacha, možná je tam taky pojistka airbagů (tím si nejsem jist), tak tu nevytahuj. Nebo pro jistotu před tou kontrolou pojistek odpoj baterku....
mam airbagy ale zatial s kontrolkou nemam ziadne problemy(a vyberal som aj poistku a nemal som odpojenu ziarovku a pro starte kontrolka hned zhasne)....a mam stastie ze airbag sa povie po taliansky tak isto takze viem ktora to je ale take orologio som nemal ani sajnu ze su to hodiny a podobne talianske sprostosti....
ale zaujimave je ze mi nesvieti podsvietenie ale ked dam klucik v zapalovani do druhej polohy tak sa normalne rozsvietia vsetky kontrolky