Jaký používáte mobil s Avic D3
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Jaký používáte mobil s Avic D3
Já používám NOKII E66 a je to naprostá tragedie. telefon se neustále přihlašuje a odhlašuje. Když se přihlásí v průběhu hovoru , tak už zůstane přihlášený až do vypnutí radia.
Máte někdo zkušenost s BlackBerry vs AVIC D3?
Máte někdo zkušenost s BlackBerry vs AVIC D3?
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Já používám LG KU 990 a vše v pořádku
2,2 CRDi VGT 4x4 114 kW 2007 New Santa Fe Elegance
Tak jsem si Omnii koupil. Nainstaloval Jetware, v pohodě přenesl najednou všechny kontakty do Avicu . Při zapnutém BT se mi kdykoliv správně spáruje a spolupracuje .
Jediné mínus je česká diakritika v kontaktech - v Avicu je poněkud zmršená . Takže asi udělám zálohu kontaktů z mobilu, vymažu hacky a carky, přenesu kontaky do Avicu a v Omnii je obnovím s čárkami a háčky.
A bude kačaba.
Jediné mínus je česká diakritika v kontaktech - v Avicu je poněkud zmršená . Takže asi udělám zálohu kontaktů z mobilu, vymažu hacky a carky, přenesu kontaky do Avicu a v Omnii je obnovím s čárkami a háčky.
A bude kačaba.
Santa Fe 2.2 CRDi 114kW 2007 (na prodej)
Mitsubishi Carisma GLX (sold)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
to mozes urobit aj v avicukarlmarx píše:Tak jsem si Omnii koupil. Nainstaloval Jetware, v pohodě přenesl najednou všechny kontakty do Avicu . Při zapnutém BT se mi kdykoliv správně spáruje a spolupracuje .
A bude kačaba.
TIEZ SOM SI TO NAINSTALOVAL ALE ESTE NEODSKUSAL.ALE VSIMOL SOM SI ZE JE TO LEN TRIAL VERZIA NA 30DNI.KOLKO SA PLATI ZA REGISTRACIU?SOFTWER JE ANGLICKY NASTAVUJE SA V NOM ESTE NIECO ALEBO STCI CISTA INSTALACIA.DAKUJEM ZA ODPOVED.
Pro dudla:
V Avicu je úprava kontaktů neskutečně nepohodlná , zatímco v PC je to pohoda .
Pro damina:
Už jsi to vyřešil nebo bys chtěl pomoc?
V Avicu je úprava kontaktů neskutečně nepohodlná , zatímco v PC je to pohoda .
Pro damina:
Už jsi to vyřešil nebo bys chtěl pomoc?
Santa Fe 2.2 CRDi 114kW 2007 (na prodej)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
Můžeš mi prosím poslat program ,kterým upravuješ v PC kontakty bez diakritiky?Nebo alespoň odkaz.Díky Josef.
Prosím kdo poradí s Telefonem Samsung Omnia a Avic-D3.
Stále mám problémy s přihlašováním.Děkuji.
zmen telefonjosfiala píše:Prosím kdo poradí s Telefonem Samsung Omnia a Avic-D3.
Dobrá rada nad zlato,nebo přidělat nezavislé hendsfreedudl píše:zmen telefonjosfiala píše:Prosím kdo poradí s Telefonem Samsung Omnia a Avic-D3.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
vsetky problemy s avic sa riesi tu http://avic411.com/