palčo píše:A dá sa to domontovať aj do Accenta? V cenníku som nič také nenašiel. Kde sa dá ten trojblik zohnať?
V ČR je to jako doplňková výbava: http://www.hyundai.cz/download/ceniky/c ... cent_a.pdf
Na konci (4. řádek od spodu).
Moderátoři: Martun, Moderátoři
palčo píše:A dá sa to domontovať aj do Accenta? V cenníku som nič také nenašiel. Kde sa dá ten trojblik zohnať?
Jak to má nevím (proto jsem tu tohle téma založil abych se to dověděl), ale VW to má (tak to je na služebním), že pokud o páčku jen klepneš, tak se spustí trojblik, pokud jí podržíš o chviličku dýl (přes 1 bliknutí), tak blinkr bliká tak dlouho, jak podržíš páčku. Aretovaný polohy blikají stále, to je jasný.DanyII píše:na nieco je to lepsie, ale urcite nie na kazdu situaciu. Pri povodnom systeme mozes 1blik, 2blik, 3blik, 4blik ovplyvnit ale naopak to nejde. Je to na kazdom
No, to je dobrá zpráva, moc o tom uvažuju...skokan123 píše:Nemohu než souhlasit s DanyII, jezdim po Praze a idiotů co neznaj blinkr, zato myšku ano je jak nastláno. Člověk by si myslel, že je to učej v autoškole (jako startovat se spojkou ) - Jezdim ve služební Fabii a trojblik mě tak uchvátil, že jsem si ho nechal namontovat do novýho Accenta. Opravdu komfortní změna směru )
Cenu už nevím dával jsem to rovnou do nového vozucert píše:Fajn, koukám to máš vyzkoušený jak na VW tak na . Princip ovládání je stejný jako u VW? Doufám, že jo... Co Tě stálo domontování v servisu?Pavel M píše:Nechal jsem si to namontovat do Santy už to bude rok vše ok a bez toho již nikdy ,mám to i v Touranu a je to pohoda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |