tak co?tatchwud píše:No to jsem zvědav,objednával jsem si černé a asi budou namontované ,tak se na to toho "kubíka" co to prodává zeptám.laufas píše:Uvidis v patektatchwud píše: Tam jsou snad nějaký háčky,který se šroubováním přitahují.Alespoň tak jsem to pochopil...
Ja jsem se u toho pekne zapotil a pekne si zanadaval
Střešní nosiče,příčníky
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
nejdriv prave musis zasroubovat ten sroub do strechy a to je na tom to nejhorsi, ptze skrz tu podlozni gumu velkou neni videt dira ve strese na ten sroub a musis zkouset a zkouset dokud se netrefis a nechytnes zavit. A u toho jsem nejvic nadaval,nechapu,jak to nekdo muze tak nedomyslet! pak az dotahujes umelohmotnou vrtulkoutatchwud píše: pak se takovou vrtulovou umělohmotnou matkou se šroubem šroubuje do závitu ve střeše..
i30 1.4 + kn, 12/2007
Je fakt,že jsem to skládal doma a zkusit to naostro chci příští týden,tak uvidím,jak mě to půjde.Čili,jestli tomu dobře rozumím,tu plastovou matku na šroubu našroubuju nadoraz a pak se musím trefit do dirky po odšoupnutí zátky.(ta se asi musí vyndat úplně ven?)laufas píše:nejdriv prave musis zasroubovat ten sroub do strechy a to je na tom to nejhorsi, ptze skrz tu podlozni gumu velkou neni videt dira ve strese na ten sroub a musis zkouset a zkouset dokud se netrefis a nechytnes zavit. A u toho jsem nejvic nadaval,nechapu,jak to nekdo muze tak nedomyslet! pak az dotahujes umelohmotnou vrtulkoutatchwud píše: pak se takovou vrtulovou umělohmotnou matkou se šroubem šroubuje do závitu ve střeše..
jo, musi.tatchwud píše:Je fakt,že jsem to skládal doma a zkusit to naostro chci příští týden,tak uvidím,jak mě to půjde.Čili,jestli tomu dobře rozumím,tu plastovou matku na šroubu našroubuju nadoraz a pak se musím trefit do dirky po odšoupnutí zátky.(ta se asi musí vyndat úplně ven?)laufas píše:nejdriv prave musis zasroubovat ten sroub do strechy a to je na tom to nejhorsi, ptze skrz tu podlozni gumu velkou neni videt dira ve strese na ten sroub a musis zkouset a zkouset dokud se netrefis a nechytnes zavit. A u toho jsem nejvic nadaval,nechapu,jak to nekdo muze tak nedomyslet! pak az dotahujes umelohmotnou vrtulkoutatchwud píše: pak se takovou vrtulovou umělohmotnou matkou se šroubem šroubuje do závitu ve střeše..
no nejdriv musis upevnit ten velkej sedej sroub do strechy (nejhorsi cast) a pak to dotahnes tou matkou v plastu
i30 1.4 + kn, 12/2007
No tak to ovšem ale nemá chybu.laufas píše:jo, musi.tatchwud píše:Je fakt,že jsem to skládal doma a zkusit to naostro chci příští týden,tak uvidím,jak mě to půjde.Čili,jestli tomu dobře rozumím,tu plastovou matku na šroubu našroubuju nadoraz a pak se musím trefit do dirky po odšoupnutí zátky.(ta se asi musí vyndat úplně ven?)laufas píše: nejdriv prave musis zasroubovat ten sroub do strechy a to je na tom to nejhorsi, ptze skrz tu podlozni gumu velkou neni videt dira ve strese na ten sroub a musis zkouset a zkouset dokud se netrefis a nechytnes zavit. A u toho jsem nejvic nadaval,nechapu,jak to nekdo muze tak nedomyslet! pak az dotahujes umelohmotnou vrtulkou
no nejdriv musis upevnit ten velkej sedej sroub do strechy (nejhorsi cast) a pak to dotahnes tou matkou v plastu
pokud to nemyslis ironicky tak ja rikam ze ma. ale je to muj nazortatchwud píše:No tak to ovšem ale nemá chybu.laufas píše:jo, musi.tatchwud píše: Je fakt,že jsem to skládal doma a zkusit to naostro chci příští týden,tak uvidím,jak mě to půjde.Čili,jestli tomu dobře rozumím,tu plastovou matku na šroubu našroubuju nadoraz a pak se musím trefit do dirky po odšoupnutí zátky.(ta se asi musí vyndat úplně ven?)
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas píše:pokud to nemyslis ironicky tak ja rikam ze ma. ale je to muj nazortatchwud píše:No tak to ovšem ale nemá chybu.laufas píše: jo, musi.
Jasně že " "
---------------------------------------------------
i30, Champaigne Silver, style, 1.6, 09/2008
Střešní nosiče,příčníky
Jaký používáte střešní nosič?Pokud ho ovšem používáte Vybírám nosič na hagusy a jelikož mám nosiče kol od Thule,zúžil se výběr na dva.Docela se mi líbí ty první,patky jsou nižší,ale odrazuje mně to uchycení na pásek.Prosím o radu,máte někdo zkušenost s těmito nosiči.
Tyto:
http://www.stresni-nosice.cz/eshop-cz/s ... zz[2]=3988
Nebo tyto:
http://www.nakupka.cz/autodoplnky/stresni-nosice/
Tyto:
Nebo tyto:
http://www.nakupka.cz/autodoplnky/stresni-nosice/
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Re: Střešní nosič
Nemame hagusy, takze mame ten normalni origo cernej.
A mam taky dotaz: Nemate nekdo figl, jak rychle dostat srouby na utahovani do tech direk po nasazeni zahradky na ty gumovy podlozky?
To je tak ... system, ze se u toho vzdy zapotim a silene rozcilim.
Dik
A mam taky dotaz: Nemate nekdo figl, jak rychle dostat srouby na utahovani do tech direk po nasazeni zahradky na ty gumovy podlozky?
Dik
i30 1.4 + kn, 12/2007
No tu první stranu našroubuju lehce a na druhé straně se musí jakoby přitáhnout to k sobě (přetáhnout to),protože ten šroub je pod malým úhlem ven.A pak vcelku v pohodě.No mohli taky dát hlavy dohromady a vymyslet to lépe.laufas píše:Nemame hagusy, takze mame ten normalni origo cernej.
Dik
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
No nejak ti nerozumim. Jak se trefis do tech zavitu kdyz na ne nevidis?tatchwud píše:No tu první stranu našroubuju lehce a na druhé straně se musí jakoby přitáhnout to k sobě (přetáhnout to),protože ten šroub je pod malým úhlem ven.A pak vcelku v pohodě.No mohli taky dát hlavy dohromady a vymyslet to lépe.laufas píše:Nemame hagusy, takze mame ten normalni origo cernej.
Dik
i30 1.4 + kn, 12/2007
- i30_DC
- **
- Kontaktovat uživatele:
Systém se opravdu velice povedl, poprvé jsem na i30 nasazoval nosiče opravdu dlouho.laufas píše:Nemame hagusy, takze mame ten normalni origo cernej.
Dik
moje auto -> Hyundai i30 1,4 Made in CZ barva 7F Crystal white r.v. 09
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
na to musi byt nejakej figl preci. Jinak me u toho jednou trefii30_DC píše:Systém se opravdu velice povedl, poprvé jsem na i30 nasazoval nosiče opravdu dlouho.laufas píše:Nemame hagusy, takze mame ten normalni origo cernej.
Dik
i30 1.4 + kn, 12/2007
- i30_DC
- **
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem to předával zákazníkovi asi to vypadalo jako že už na to znám fígl, ale ani nevím jak jsem je tam dal tak rychle
moje auto -> Hyundai i30 1,4 Made in CZ barva 7F Crystal white r.v. 09