myslim ze netreba pripominat ze xenony pre i30 nie su legalne a preto nesmu byt pouzite v beznej premavke
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
pokial sa do i 30 montuju xenony od vyroby ( za priplatok ) tak su povolene, ale ak nie tak mas smolu. A aj keby boli povolene tak by tvoje svetlomety museli mat automaticke naklapanie a asi aj ostrekovace. Takze mozes kupit rovno cele lampy xenonove ak nechces mat problem s chlpatymiLaxius píše:Ako ste to mysleli ty, ze xenony nie su legalne pre i30? Momentalne mi svetla aj ziarovky vyhovuju, ale rozmysam ze by smo nieekdy do buducna vymenil aspon ziarovky na nieco ine, a uvazoval som aj nad xnenonmi. Kazdopadne to s tou legalnostou ma teraz celkom prekvapilo, ako to je teda ?
ja idem teraz kupit nejake extra svietive bile do prednych parkovaciekHardcam píše:Ja ve ctvrtek "nainstaloval" taky bile osvetleni SPZ. Na parkovackach uz je mam prekvapive dlouho, cca pul roku.
Xenony se z výroby nedělají,bohužel.Musel bys mít nejen automatické naklápění světel,ale i gyroskopy na nápravách,které vyhodnocují náklon auta a podle toho nastavují světlomety.Ostřikovače světel jsou samozřejmost.pokial sa do i 30 montuju xenony od vyroby ( za priplatok ) tak su povolene, ale ak nie tak mas smolu. A aj keby boli povolene tak by tvoje svetlomety museli mat automaticke naklapanie a asi aj ostrekovace. Takze mozes kupit rovno cele lampy xenonove ak nechces mat problem s chlpatymi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |