Tmavá vs svetlá farba
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Tmavá vs svetlá farba
Neřeším, když už se na něj nemohu ani podívat - do myčky .
Byl - Accent 1.6
- Reklama
Nad černou jsem taky uvažoval. Se stříbrnejma doplňkama by vypadala dobře, ale nakonec jsem vybral světle modrou a jsem s ní spokojenej.
Nejsou na ní vidět škrábance omláceniny od kamínků ani špína. Po umytí se nemusí moc leštit, prtože stopy po kapkách vidět nejsou
Nejsou na ní vidět škrábance omláceniny od kamínků ani špína. Po umytí se nemusí moc leštit, prtože stopy po kapkách vidět nejsou
Hyundai Accent 2007, 1.4 16V DOHC, Celadon blue - Přenecháno mamce => nabouráno
Peugeot 407, 3.0 V6 155kW, Bílé zlato - Prodáno
Renault Megane III 2010, 1.6 16V, Červená
Peugeot 407, 3.0 V6 155kW, Bílé zlato - Prodáno
Renault Megane III 2010, 1.6 16V, Červená
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja som zobral tamvu modru, pretoze mi predajca zlavil cca 20 000... auto nepotrebujem mat permanetne nalestene, takze ci je na nom trochu prachu mi extremne nevadi... parkujem v podzemnych garazach najma pocas dna a tak mi prehrievanie nijak extremne nevadi
je fakt ze na tmavych odtienoch vidiet viac skrabance, ale na druhej strane svetle farby su take.. hmm.. nedonosene a malo vyrazne.. nazor proti nazoru.. myslim, ze clovek si casom zvykne na kazdu farbu - tiez som povodne chcel cervenu
je fakt ze na tmavych odtienoch vidiet viac skrabance, ale na druhej strane svetle farby su take.. hmm.. nedonosene a malo vyrazne.. nazor proti nazoru.. myslim, ze clovek si casom zvykne na kazdu farbu - tiez som povodne chcel cervenu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Neries problem s teplotou ciernej. Rozdiel medzi bielou a ciernou v lete na priamom slnku je 3-4°C. Merali to Mythbusters.
Hyundai Elantra 1.6 Phantom Black 2013
Hyundai Accent 1.4 Elegance 2007
Hyundai Accent 1.4 Elegance 2007
mám čierneho accentíka, a ako tu už niekto správne podotkol, tmavá je náchylnejšia na nečistoty. včera som auto umyl, navoskoval s turtle wax with ptfe - trápil som sa asi dve hoďky. asi pol hodinu to auto bolo najexkluzívnejšie na ulici, ale potom už len samý peľ a viete si predstaviť žlté bodky na čiernom podklade?! teraz sa pozerám na auto aspoň z trojmetrovej vzdialenosti - to ešte stále vyzerá čisto
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90