Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Laufas ja som to tiez odskubol a takisto ako maco som to vozil v kufri do garancky. A na garancke sa stalo iba to ze mi to z kufra vybrali a zrejme zahodili do kosa, lebo som nevidel ze by pod autom robili nieco ine ako vymena olejoveho filtra.laufas píše:Zrovna tady pise MACO, ze mu to trcelo, a tak to uskubIMO neni jedinej, jeste nekdo to tu popisoval
u mně stejný případ...narval jsem ho tam zpátky a s..u na toTudy píše:Tak už mi molitan visí také, po jízdě ve včerejší průtrži se odlepil a visí z motorového prostoru až k téměř k zemi. Teď jsem to byl shlédnout a jedná se o pásek, který byl původně přilepen ke spodní hraně chladiče (stále ještě z části drží). Dopoledne zavolám do servisu, co s tím a dám sem vědět.
Stará známá věc viz můj příspěvek: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 05&start=0Tudy píše:Slíbené info: v servisu mi byl na počkání a bezplatně molitanový pásek opět přilepen k chladiči. Na můj dotaz, k čemu tam vlastně je mi technik odpověděl, že zamezuje odtékání vzduchu boky a dnem chladiče, zvyšuje tedy účinnost chlazení (vzduch cirkuluje mezi žebry chladiče a neodtéká hned pryč).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |