Bratislava Danubia 30.5.2009 cca 21:30 Kto sa prida?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Bratislava Carrefour Danubia
ja bych sa nebranil ani buduci tyzden (ak nebudem mat nocne)
Lantra 1.8 GLS, r.v. 96, 16V
- Reklama
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
tak sem prohodil par pm s russellem a pokud by se nas domluvilo vic a zrovna bych v sobot nikam nejel tak bych treba i dojel. Muzem zkusit ukecat i nekoho z brna jen s coupe GK nas tu uz je tak 5 co se zname. Tak uvidime ale hodila by se mi spis tahle sobota druhou sobotu sem chtel spis na tuning do olmika tam byste pro zmenu mohli dorazit vy hm ? nevim jak je to daleko ale z blavy to je vcelku na pohodu.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Co kdyby som ja dosiel teraz v sobotu do Brna, kam aj idem a buduci tyzden vy by ste dosli do Bratislavy?DEDe píše:tak sem prohodil par pm s russellem a pokud by se nas domluvilo vic a zrovna bych v sobot nikam nejel tak bych treba i dojel. Muzem zkusit ukecat i nekoho z brna jen s coupe GK nas tu uz je tak 5 co se zname. Tak uvidime ale hodila by se mi spis tahle sobota druhou sobotu sem chtel spis na tuning do olmika tam byste pro zmenu mohli dorazit vy hm ? nevim jak je to daleko ale z blavy to je vcelku na pohodu.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Ja pristi tyden prave nemuzu , kamaradka ma narozky a az u zabreha takze budu tam severneji ale jak sobota vyjde nejak to spachameEngineer píše:Co kdyby som ja dosiel teraz v sobotu do Brna, kam aj idem a buduci tyzden vy by ste dosli do Bratislavy?DEDe píše:tak sem prohodil par pm s russellem a pokud by se nas domluvilo vic a zrovna bych v sobot nikam nejel tak bych treba i dojel. Muzem zkusit ukecat i nekoho z brna jen s coupe GK nas tu uz je tak 5 co se zname. Tak uvidime ale hodila by se mi spis tahle sobota druhou sobotu sem chtel spis na tuning do olmika tam byste pro zmenu mohli dorazit vy hm ? nevim jak je to daleko ale z blavy to je vcelku na pohodu.
DEDe : tak ked nemozes tak to mozme dat este ten dalsi tyzden cize 6.6 to je aj pekny datum A myslim si ze bude aj teplejsie a to by som mohol mat nahodene xenonyDEDe píše:Ja pristi tyden prave nemuzu , kamaradka ma narozky a az u zabreha takze budu tam severneji ale jak sobota vyjde nejak to spachameEngineer píše:Co kdyby som ja dosiel teraz v sobotu do Brna, kam aj idem a buduci tyzden vy by ste dosli do Bratislavy?DEDe píše:tak sem prohodil par pm s russellem a pokud by se nas domluvilo vic a zrovna bych v sobot nikam nejel tak bych treba i dojel. Muzem zkusit ukecat i nekoho z brna jen s coupe GK nas tu uz je tak 5 co se zname. Tak uvidime ale hodila by se mi spis tahle sobota druhou sobotu sem chtel spis na tuning do olmika tam byste pro zmenu mohli dorazit vy hm ? nevim jak je to daleko ale z blavy to je vcelku na pohodu.
Engineer : dufam ze by si dosiel aj ty.
Santa Fe 2007 2.2 crdi 114kw
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
To nemuzu to valim na hyundai sraz do trebone tam se nechystate? Trebon je krasna a tolik hyundajaku to si nemuzu nechat ujitEngineer píše:
DEDe : tak ked nemozes tak to mozme dat este ten dalsi tyzden cize 6.6 to je aj pekny datum A myslim si ze bude aj teplejsie a to by som mohol mat nahodene xenony
Aaaaa DEDe ja ta zabijem, tak sem dojdes buduci tyzden. Dobre ? A nepojdes tam kam chces ist buduci tyzdenDEDe píše:To nemuzu to valim na hyundai sraz do trebone tam se nechystate? Trebon je krasna a tolik hyundajaku to si nemuzu nechat ujitEngineer píše:
DEDe : tak ked nemozes tak to mozme dat este ten dalsi tyzden cize 6.6 to je aj pekny datum A myslim si ze bude aj teplejsie a to by som mohol mat nahodene xenony
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
no s vikendama je to tezky pro me by bylo daleko jednodussi dojet kamkoliv v tydnu
No tak da sa aj cez tyzden ale to sa stretneme asi len my traja. Mne to nevadi. Ale lepsie by bolo asi ked tam bude aj dalsich X aut.DEDe píše:no s vikendama je to tezky pro me by bylo daleko jednodussi dojet kamkoliv v tydnu
Engineer : siel by si aj cez tyzden na daky meeting
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
jo btw kdyz jsi v sobotu v brne nevim jestli znas ohnostrojne dny Ignis Brunesis Jsou tyden ohnostroje od ruznych firem a prave prvni ohnostroj je v sobotu (nevim kdo ho ma) byva to na prehrade (z brehu se sleduje a z lodi na vode to vse lita a na motiv hudby nejhezci ohnostroje co se daj tak kde videt . Se tam chystam s pritelkyni vecer Je to paradni podivana gor pro ty co tam jeste nebyli. Je tam i hafo stanku ale taky tisice lidi Tento rok tam bude ČR ,portugalsko spanelsko , rakousko. V tu sobotu to ma zrovna barrandov. Vstupny se zadny neplati pokud se jede autem jet radeji driv pak bude naval.Engineer píše:Co kdyby som ja dosiel teraz v sobotu do Brna, kam aj idem a buduci tyzden vy by ste dosli do Bratislavy?DEDe píše:tak sem prohodil par pm s russellem a pokud by se nas domluvilo vic a zrovna bych v sobot nikam nejel tak bych treba i dojel. Muzem zkusit ukecat i nekoho z brna jen s coupe GK nas tu uz je tak 5 co se zname. Tak uvidime ale hodila by se mi spis tahle sobota druhou sobotu sem chtel spis na tuning do olmika tam byste pro zmenu mohli dorazit vy hm ? nevim jak je to daleko ale z blavy to je vcelku na pohodu.
http://www.ignisbrunensis.cz/
Naposledy upravil(a) DEDe dne 22 kvě 2009, 10:13, celkem upraveno 1 x.
jo btw kdyz jsi v sobotu v brne nevim jestli znas ohnostrojne dny Ignis Brunesis Jsou tyden ohnostroje od ruznych firem a prave prvni ohnostroj je v sobotu (nevim kdo ho ma) byva to na prehrade (z brehu se sleduje a z lodi na vode to vse lita a na motiv hudby nejhezci ohnostroje co se daj tak kde videt . Se tam chystam s pritelkyni vecer Je to paradni podivana gor pro ty co tam jeste nebyli. Je tam i hafo stanku ale taky tisice lidi Tento rok tam bude ČR ,portugalsko spanelsko , rakousko. V tu sobotu to ma zrovna barrandov. Vstupny se zadny neplati pokud se jede autem jet radeji driv pak bude naval.
http://www.ignisbrunensis.cz/[/quote]
hmm tak toto znie super, len skoda ze tam bude tak hafo ludi. Dohodnem s frajerkou a mozno tam dobehneme. DEDe pak ti pisem.
http://www.ignisbrunensis.cz/[/quote]
hmm tak toto znie super, len skoda ze tam bude tak hafo ludi. Dohodnem s frajerkou a mozno tam dobehneme. DEDe pak ti pisem.
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
Meeting kedykolvek...
Ja som otvoreny takymto stretnutiam...
Kedy to je?
Russel, a co takto tuto sobotu do Brna? a na Ohnostroj alebo dnes vecer?
Ja koncim v robote najskor o 18,00 takze ak dnes tak az po...
Kedy to je?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
no chlapi klidne dojedte akci je dost zacina to dnes na namesti ruznejma vystoupenima a tak ale to bude jen malej ohnostroj v sobotu uz velkej a klidne se muzem sejit sem pro Klidne vem pritelkyni ja pujdu taky se svoji kdyztak parknem nekde dal a dojdem to pesky MHD si clovek taky nepomuze ale byva to supr muzem se sejit driv ne az v tech 10 na ohnostroj:) Tu je link na program: hledejte az patek 22 a 23 sobota je tam toho vic.
http://www.ignisbrunensis.cz/data/files ... rogram.pdf
http://www.ignisbrunensis.cz/data/files ... rogram.pdf
Dnes vecer by to bolo super ale mozem az po 22:00 lebo idem do kina na osmu. Ale zas vecer by boli viac vidiet DEDeho diody vo dverachEngineer píše:Meeting kedykolvek...
Kedy to je?
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
zitra to bude lepsi ohnostroj rozhodne no v sobotu se asi budu v tom vrtat tak snad neco neodpalim )