byl tu na navsteve vir.. :)
Moderátor: Moderátoři
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nechodte sem dokud bude takhle velke pismo (firefox)!
Nějaké podrobnosti o co šlo? Postněte někdo třeba ten řetězec co tam byl.
Protože jsem zrovna bez antiviru, doufám že Opera nebyla mezi cílovými prohlížeči
Protože jsem zrovna bez antiviru, doufám že Opera nebyla mezi cílovými prohlížeči
- Reklama
tedka mam pismo miniaturni, takze porad je to rozhaseny? porad sem nemam chodit?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Funguje bez problemu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
Tringi píše:Nějaké podrobnosti o co šlo? Postněte někdo třeba ten řetězec co tam byl.
co by taj bylo.. klasicky iframer takze vlozeny ramec na topu stranky... smerovalo to nekam na jakousi fuj stranku s blize nespecifikovanym obsahem... )
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Re: byl tu na navsteve vir.. :)
hejhola co s tim mini pismem? za chvili prijdu o oci
i30 1.4 + kn, 12/2007
ctrl + koleckem mysi nahoru
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
no a kdyz to driv slo normalne?? to ted budu muset tunit pri kazde navsteve?? to snad ne
i30 1.4 + kn, 12/2007
Pokud jsi tu byl odpoledne a pismo sis sam zmensil, ted si ho musis zase sam zvetsit a zustane to uz nastalo.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jo tak to bude asi ono.Hardcam píše:Pokud jsi tu byl odpoledne a pismo sis sam zmensil, ted si ho musis zase sam zvetsit a zustane to uz nastalo.
DíKY
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Radim Brožek
- **
Kdo máte AVAST, tak ten ten vir nezachytí. Pouze mi zobrazil hlášku, že zablokoval spojení někam, ale vir ve skutečnosti do PC pustil. Program i virová databáze aktuální. Spustil pdfupd.exe, zapsal si svoje EXE do Nabídka Start-Programy-Po spuštění, nainstaluje navíc službu pro odesílání spamu (system32/drivers - hledejte soubor s datumem v den napadení) a odstaví Windows update u widlí (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wuauserv zapíše špatnou cestu v klíči ImagePath, stejně tak u služby BITS). Asi to závisí i na nastavení IE, neměl jsem úplně nejvyšší zabezpečení (jen střední).
Hezká potvora. Přišel jsem na to i proto, že mám u Avastu zapnuto, aby zobrazoval ikonu při skenování emailové komunikace - začla svítit, i když jsem na nic nehrábnul.
Chvíli mi trvalo ji dostat pryč a obnovit registry. Asi to využívá nějakou díru v PDF, protože to vzešlo z toho. Neměl jsem u Acrobatu poslední security update.
Hezká potvora. Přišel jsem na to i proto, že mám u Avastu zapnuto, aby zobrazoval ikonu při skenování emailové komunikace - začla svítit, i když jsem na nic nehrábnul.
Chvíli mi trvalo ji dostat pryč a obnovit registry. Asi to využívá nějakou díru v PDF, protože to vzešlo z toho. Neměl jsem u Acrobatu poslední security update.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Me to teda avast hlasil, snad uz mam pc ciste, je blby ze se neda presne zjistit typ viru, dostal se mi do meho pc kdyz jsem cistil zname pocitadlo a bohuzel si ho pridal do site doma jeste ze se tim nezivim
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem klidný. Adobe Reader nepoužívám, Opera budiž další bariérou, a už nějakou dobu pracuju z běžného uživatelského účtu, nikoliv z administrátorského, takže i kdyby se ten vir nějakou náhodou spustil, stejně nemá šanci napáchat velkou paseku.
Po dnešním zážitku pánové zvažte, zda by nemělo smysl začít surfovat v něčem jiném než v IE
Po dnešním zážitku pánové zvažte, zda by nemělo smysl začít surfovat v něčem jiném než v IE
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
no nejsem zadnej hacker tak se radeji zeptam takze kdyz mam operu tak bych mel byt v poho?? nod 32 taky nic nenasel zm.d:)
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
To je snad zly vtip, to teraz kazdy den budeme riesit nejaky blby virus ?? Waaaa
Miloshovi vsetka cest, ze to dal dokopy, ale dnes to tu mame znova
Miloshovi vsetka cest, ze to dal dokopy, ale dnes to tu mame znova
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Re: byl tu na navsteve vir.. ne ještě tady je divný písmo,velikost atd.včera v cajku,dopoledne taky a ted uplnej mazec,chaos ve velikosti
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju