Facebook- vytvoren Hyundai Club
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Facebook- vytvoren Hyundai Club
ono zalezi jak to kdo pouziva ja si tam dal ciste jen lidi co znam a pak je to na fotky nebo planovani jit o vikendu zaparit vcelku pohoda Lepsi nez vsechny zvlast nahanet )
nikomu to nenutim kdo chcete pridejte se do Hyundai Club site jeste odpoledne mrknu jestli tam jdou davat fotky a co se tam vsechno da vlastne delat.
nikomu to nenutim kdo chcete pridejte se do Hyundai Club site jeste odpoledne mrknu jestli tam jdou davat fotky a co se tam vsechno da vlastne delat.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
DEDe píše:ono zalezi jak to kdo pouziva ja si tam dal ciste jen lidi co znam a pak je to na fotky nebo planovani jit o vikendu zaparit vcelku pohoda Lepsi nez vsechny zvlast nahanet )
ach jo.. FB zaciatocnici fotky, videa a podbne veci sa daju pridavat
BTW daj sem link pozvanky, pretoze po zadani "Hyundai club" ich vyhodi 124 kusov (a samozrejme budu pribudat)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
fakt ? kdyz sem to tam daval prave mi to nenabizelo nic divil sem se ze by to nekdo nezalozil. Pak hodim link v praci mi facebok nejede. Jo zacinam ty fotky tam jsou v phode kdyz sme na jedne akci a je nas vic tak je tam pak najdu u tech lidi to se mi asi libi nejvic ze tam sou fotky z pareb kde sem byl ale nikdy sem je nevidel. To ostatni nevim jak pouziju ale na tohle je to dobry.Mexican píše:DEDe píše:ono zalezi jak to kdo pouziva ja si tam dal ciste jen lidi co znam a pak je to na fotky nebo planovani jit o vikendu zaparit vcelku pohoda Lepsi nez vsechny zvlast nahanet )
ach jo.. FB zaciatocnici fotky, videa a podbne veci sa daju pridavat
BTW daj sem link pozvanky, pretoze po zadani "Hyundai club" ich vyhodi 124 kusov (a samozrejme budu pribudat)
Ho zkusim prejmenovat na hyundai club CR/SK nebo neco podobnyho jestli to pujde
tak já to nemusím , a další Hyundai fanclub ,není to až zbytečné
ale prosím nebombardovat , každý ať si vleze kam chce
však tu máme a máte taky kamarády , nebo snad né
ale prosím nebombardovat , každý ať si vleze kam chce
však tu máme a máte taky kamarády , nebo snad né
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Facebook nevedu a ani nepovedu ...i blbému ICQ (& Jabber) jsem se dlouho vzpouzel.
Je to jen další způsob jak plýtvat časem ...zabít tři hodiny domlouváním se, že zajdem na pivo ...za let mého otce se prostě do hospody vyrazilo, a s kým se kdo potkal bylo o náhodě (a zvyku).
Je to jen další způsob jak plýtvat časem ...zabít tři hodiny domlouváním se, že zajdem na pivo ...za let mého otce se prostě do hospody vyrazilo, a s kým se kdo potkal bylo o náhodě (a zvyku).
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
a já tam má už fotku a sem tam ,ale nic nechystám
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Facebook stejne jako lide,libimseti,xchat a podobny kraviny me nikdy nebraly a brat doufam nebudou. Pripada mi to zbytecny uplne. Qip staci a s fotkama se taky nerad nekde vystavuju. Je dost, ze travim hodiny na hclubu,arevue,auto.cz apod.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Zdar rád se přidám,ale do ktereho se zařadit jejich tam hodně...DEDe píše:Muzete se pridat k siti a nemusite mit vsechny jako pratele. Staci dat vyhledat skupinu Hyundai Club
daj se tam pekne sdilet fotky a tak ja sem tam prisel az ted na poput mnoha pratel Kdo tam uz jste?
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
Myslim, ze je to vec pohladu a pristupu, na facebooku som registrovany, taktiez som sa pripojil do skupiny no ide o to ze FB mi "urychluje" pracovnu dobu pokial niesu zakaznici, rovnako som prihlaseny na tomto fore, prispejem ked mozem, odpoviem atd. Takze pokial ma clovek jasne urcene priority ide vsetko, nemusi byt zavisly (aj ked pocas vypadku fora som iste symptomy pozoroval ), vo volnom case je to o inom. A mrhanie casom? Ja ho mrham pretoze aj tak ho inak vyuzit nemozem,12 hodinova prac. smena je vycerpavajuca ale to uz je moj problem. Navyse mozem prehodit par slov s tymi, kto moze byt aj 200-300km daleko a dlho som ho nevidel.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
jop pripojte se kdo chcete je to jen jina moznost kde se potkavat ma to jen jiny moznosti nez treba forum :]
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně. Já jsem tam už taky ale narazil jsem na pár lidí, které jsem už dlouuuho neviděl. A to je na tom to příjemné.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se přidal,ale pochybuju,že tam budu nějak často.
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
Jeste jsem nenapsal, ze jsem tam taky + jsem se jeste prihlasil do Hyundai Elantra fans (ten nejvetsi co tam je, je jich cca 15), ale neni to ceskej fan klub, takze jsem jim jen rozsiril rady, ale komunikace asi zadna...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT