Je to asi jako s HID sadama a podobne. Bohuzel je mezi nami mnoho takovych, kteri nedokazi svym vlastnim rozumem prijit na to, kde konci jejich pohodli, a kde zacina ohrozovani ostatnich. Proto existuji narizeni. Bohuzel tato narizeni postihnou urcite procento zodpovednych. Samozrejme, ze pokud si hamburger rozbalis az za mestem, nebo budes telefonovat na poloprazdne silnici, tak moc velke riziko nepodstupujes, ale casto vidim experta, ktery v krizovatce drzi pravou rukou mobil, levou se pokousi zaradit a stridave se pri tom chyta volantu. Kolem behaji deti, jezdi cyklisti, stoji auta. A nesedi jenom v sunky za par korun, kde by HF zvedla cenu o 50%.Hardcam píše:XMira: s mobilem u ucha? Netvrd mi, ze jsi nikdy v ruce za jizdy nedrzel kolu od mekace nebo nejakou dobrotu? Az na ten mobil s Tebou souhlasim, ale tohle je kravina. Ja treba 80% cesty v ruce drzim dalkovy ovladani od radia, abych nemusel natahovat ruku, za to bys mi taky dal pokutu?
Smyslem toho, co jsem tu psal bylo to, ze by se prave policajti meli zamerit na takovy typ lidi a tolerovat 97 na rovince mezi polema, nebo dalkac od radia na podobnem miste.
PS: ver nebo ne, ale McD nenavstevuju.